A Ubisoft szórakoztató központot és vidámparkot szentelne játékainak

A francia központú Ubisoft, napjaink egyik legismertebb játékfejlesztő- és kiadócége két igencsak ambiciózus projektet jelentett be nemrég.

 

 

A Ubisoft olyan kedvelt játékokat sorolhat franchise-ai közé, mint az Assassin’s Creed, a Far Cry, a Rayman vagy a Splinter Cell, amelyek mind-mind remek lehetőséget nyújtanak egy fizikailag is bejárható, sajátos világ megteremtéséhez. A francia vállalat 2025-ben nyitja meg a Studios Occitanie Méditerranée szórakoztató központját, amely Montpellier városától mintegy 40 percnyi autóútra található.

Másrészt, ahogy arról az IGN beszámolt, egy még ambiciózusabb projekt is érkezik később, mégpedig egy nagyszabású vidámpark. A szórakoztató központ a Ubisoft franchise-ait fogja integrálni egy magával ragadó környezetbe a látogatók számára. A projekt megvalósítása érdekében a Ubisoft bejelentette, hogy partnerséget kötött a Storyland Studios nevű produkciós céggel.

A szórakoztató központot illetően a Storyland Studios „mélyreható élményt ígért, interaktív, személyre szabott és folyamatosan fejlődő módon”. Ugyanez a cég lesz a felelős a leendő vidámparkért is, bár egyelőre még nincs meg a projekt várható időpontja és a hozzávetőleges helyszín sem.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu