Vin Diesel reményt ad egy negyedik Riddick részre

Vin Diesel bemutatott egy új képet a filmben játszott karakteréről

 

 

Több hetes pletykák után megerősítést nyert, hogy lesz új része a Riddick-sagának. Maga Vin Diesel, a film főszereplője az Instagram-fiókján egy látványos fotóval tette tényként közhírré karakterét. „Nagyszerű találkozó volt ma, nagyon izgatott vagyok a következő fejezet miatt. #Furyan,” – írta a színész, rajongói pedig teljesen megőrültek!

Vin Dieselről mostanra mindannyian a Fast & Furious-sagára és annak karizmatikus Dominic Torettójára asszociálunk, de karrierjének nagy ugródeszkája a 2004-es Riddick krónikáiban játszott szerepe volt, amely a saga első része volt, és ahol a színészt megismerte a nagyközönség. Richard B. Riddicket alakította, egy szökevényt, aki szörnyek által sújtott sivatagi bolygókon él túl.

A negyedik rész a Riddick 4: Furya címet viseli majd, és Diesel a főszereplés mellett az exsecutive producer is lesz. „David Twohy nagyszerű forgatókönyvet írt” – mondta. A filmet Ausztráliában fogják forgatni: „Ez csak idő kérdése volt, meg kellett találnunk az időt a forgatásra, és ez most eljött„. Minden jel arra mutat, hogy a saga új része egy előzményfilm lesz, amely a karakterre és a Furya bolygóra összpontosít, ahonnan Diesel karaktere származik.

Addig is Vin Diesel először visszatér Dominic Toretto szerepébe, és két utolsó folytatással zárja le a Halálos Iramban franchise-t. Az elsőt 2023. április 7-én mutatják be. Ha nem bírod a várakozást, olvasd el a Riddick játékról szóló cikkünket.

Forrás: menshealth

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu