A The Invincible, egy sci-fi RPG, bemutatja új trailerét [VIDEO]

A The Invincible 2022-ben érkezik, és az iparág veteránjai készítik

 

 

A The Invincible egyike azoknak a címeknek, amelyekre érdemes lesz odafigyelned, ha szereted a futurisztikus RPG-ket. A címet tavaly mutatták be a játékipar veteránjai, olyan stúdiók, mint a CD Projekt RED, akik most a Starward Industries-t alkotják.

Ezen a héten egy új trailer jelent meg, amely a játékot akcióban mutatja be, a játékmenetet és a sci-fi világ néhány aspektusát bemutató jelenetekkel. Érdemes megjegyezni, hogy milyen fontos RPG komponensről beszélünk, hiszen a játék felelősei között olyan játékok korábbi fejlesztői vannak, mint a The Witcher és a Cyberpunk 2077. Ha definiálni kellene, akkor azt mondhatnánk, hogy a The Invincible egy első személyű sci-fi kalandjáték, amely Stanislaw Lem azonos című kultikus művén alapul. Azt vázolja, hogy a Regis III bolygón küzdjünk a túlélésért, ahol csak az űreszközök, az eszünk és a körülöttünk lévő veszélyekhez való alkalmazkodási képességünk segítségével kell megtalálnunk a legénység eltűnt tagjait.

A Invincible 2022-ben érkezik PC-re, PS5-re és Xbox Series X-re, miután az eredeti, 2021-es megjelenési dátumról elhalasztották. Egy tudós szerepét fogod átvenni egy csillagközi expedíció fedélzetén. A stúdió az Unreal Engine 5-öt választotta a retro-futurisztikus vagy atompunk esztétikájú grafika megformálásához. A játék egy nem lineáris történetbe igyekszik majd belemeríteni minket, amelyet a játék során hozott döntéseink és a többi karakterrel való kapcsolatunk határoz meg.

Forrás: watchlivenow

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu