Sandra Bullock tagadja, hogy szerepet kapott volna a Sony Pókember-univerzumban [VIDEO]

MOZI HÍREK – Sandra Bullock reagál a Pókember-szereposztási pletykákra – tényleg ő lenne Madame Web?

 

 

Az internetes suttogásokra, miszerint Sandra Bullockot keresik Madame Web szerepére a Sony Pókember-univerzumában, a színésznő Jimmy Kimmel showműsorában reagált.

Sandra Bullock a műsorvezető kérdésre így válaszolt:

„Nem hiszem, hogy Marvel-alapanyag lennék”.

Továbbra is azt állítja, hogy semmilyen kapcsolatban nem állt a Marvellel, és tényleg nem tudja, miről beszél Kimmel. Kimmel azzal viccelődött a színésznővel, hogy muszáj feltennie a kérdéseket, tényleg nyomást kell gyakorolnia a vendégeire, hiszen hosszú azoknak a színészeknek a listája, akik az évek során hazudtak neki arról, hogy szerepelnének-e vagy sem a készülő Marvel-filmekben.

Bár mindez igaz lehet, a Madarak a dobozban sztárjáról mégis erősen sütött a zavarodottság, és bár színészi képességeit nem lehet tagadni, ahogy Kimmel Madame Web karakterét jellemezte, egyértelmű volt, hogy fogalma sincs, miről beszél, arról pedig végképp nem, hogy milyen szélsőséges szintre fejlődnek a rajongói elméletek az interneten.

Először nem igazán értette, milyen karakter szerepére szánnák. „Mit mondtak, hogy ki lennék? A nagymamája vagy mi?” Kimmel leírta Madame Webet, amire Bullock megkérdezte: „Miért nem engem vettek fel erre? Mi lett a tárgyalásokkal? Tudnom kell. Mert szerintem elképesztő lenne a látnoki képességem”.

Habár a Sony Pókember-univerzuma nem egészen a Marvel Moziverzum, a Marvel idővonalának legutóbbi fejleményei miatt most olyan módon kapcsolódnak egymáshoz, ami tarthatatlannak tűnt volna, amikor a Disney és a Sony tárgyalása a Pókember MCU-ban való felhasználásáról megszakadt, és veszélyeztette mindazt, amit a két stúdió a Marvel legismertebb és legjövedelmezőbb karakterei köré épített. A Pókember: Nincs hazaút traileréből és a Venom 2. – Vérontó post-credit jelenetéből kiderült, hogy az univerzumok közötti határokat szinte teljesen eltörölték, amire már hónapok óta utaltak, többek között a Sony vezetője, Sanford Panitch is egy nemrég közzétett interjúban.

Forrás: YouTube

 

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu