Martha Is Dead: az olasz fejlesztésű játék sem úszta meg a halasztást [VIDEO]

Az LKA és a Caracal Games nem fogja a belső nézetes thrillert 2021-ben elhozni nekünk, de mivel számos játék esetében halljuk már a jövőévi megjelenést, mit számít már egy újabb halasztás?

 

 

Az LKA, Caracal duó fejleszti a Martha Is Deadet, amit majd a Wired Productions fog kiadni. De nem idén, hanem jövőre, olvashatjuk a PlayStation Blogos bejelentésben. És ha már PS Blog, szinte nem is kell találgatni, hogy mi másról fog esni szó a megjelenési dátum közlése mellett a trió irományában: naná, hogy a PlayStation 5 kontrolleréhez köthető funkciókat taglalták.

A DualSense kontroller immerzív funkciókkal bír, így a játékosokat a fejlesztők új, ütős módon húzhatják be az élménybe. A nagyobb feszültségű, félelmet keltő jelenetek során a főhős gyorsabb szívverését érzékelni fogjuk. A főszereplő Giulia (egy német katona fiatal lánya, és a játék címében levő, halott Martha ikertestvére) más-más felületeken is lépkedni fog, és ha minden jól megy, ezt is érzékelni fogjuk a DualSense-en keresztül.

A fejlesztők célja az volt, hogy jobban érezhessük Giulia mozgását és érzéseit, ahogy a nyomok után kutat (helyszín: 1944, Olaszország, a II. világháború egyik komolyabb frontja). Az adaptív ravaszok ellenállásával jobban bele tudnak minket vinni a málnásba, már ha az a sötétebb világot takarja. A 40-es évekbe passzoló kamera a ravaszok révén valószerűbbnek érződik, és ez fontos, ugyanis a játék rejtélyében nagy szerepet kap a fotók készítése.

A Martha Is Dead tehát idén már nem fog megjelenni, de a lent megtekinthető előzetesben közölték az új megjelenési dátumot, ami fájdalmas lehet a pénztárcánknak, ugyanis februárban jó pár nagy cím fog megérkezni. Megjelenési dátum: február 24-e, célplatformok: PlayStation 5, Xbox Series, PC (Steam), PlayStation 4, Xbox One. Aztán remélhetőleg ki fogjuk tudni deríteni, hogy Martha pontosan miképp is lelte halálát.

Forrás: WCCFTech

 

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu