Returnal: DLC bejelentés a The Game Awardson?

A már a Sony Interactive Entertainmenthez tartozó (vagy, pontosabban a PlayStation Studios kötelékének részeként nevezhető…) Housemarque talán arra utalhat, hogy a Sony által is sikeresnek elkönyvelt Returnal tartalmi frissítésekre készülhet esetleg 2022 elején.

 

A rogue-like, bullet hellnek nevezhető, külső nézetes akciójáték jelenleg csak PlayStation 5-re érhető el (és a Sony-t ismerve két évvel később talán felbukkanhat PC-n is…), és a Housemarque elkezdett most valami gyanúsat hirdetni a Twitteren, egy picit helytelen nyelvtannal. A mellékelt kép mellé ugyanis bár ott a #Returnal hashtag (amivel a finn csapat megerősíti, hogy honnan származik a kép), az „Atropos..?” két pont lett három helyett, ami, hogy is mondjuk, pontatlan…

A képpel egy probléma azért van: nem tudjuk pontosan, hogy a Housemarque pontosan mire utalt, ugyanis a környezetet nem nagyon tudjuk beazonosítani; a bióma újnak tűnik. A kép minősége pedig kamerásnak látszik, úgyhogy valaki előszedte a mobilját, és kattyant a fotókészítő gomb a televízió elé tartott eszközön. Valami köves dolognak tűnik a képen látható valami, talán egy szarvas sisak lehet ez, esetleg egy fej. Ez lehet az egyik szobor, bár itt már tényleg csak erősen találgathatunk.

Az „Atropos..?” komment pedig arra utalhat, hogy nem is a Returnal helyszínéül szolgáló Atroposon készült a kép, hanem Selene valahová máshova mehet. Ebből adódóan egy új lokációra készülhetünk, ami pedig új DLC-re utalhat. Ha nem tévedünk, akkor az idei The Game Awards során történhet a bejelentés, az pedig december 9-én, hazánkban pedig 10-ébe nyúló időpontban lesz megtartva.

Ez lesz az év utolsó nagy videojátékos rendezvénye, hiszen utána két héttel már szenteste lesz, akkor pedig inkább az emberek tapossák az utolsó kenyérért a boltokban. Geoff Keighley, a The Game Awards szervezője nagy műsort ígért, ami a játékipar arcát is megváltoztathatja, annyi bejelentés lesz. Ebben persze természetes kétkedni, mert a reklám mögötti tartalomra nekünk egyáltalán nincsen rálátásunk.

Forrás: PSL

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu