A Netflix új videója megmutatja, még mindig Mark Hamill a legjobb szinkronhang [VIDEO]

A Netflix Master of the Universe: Revelation című animációs sorozata talán nem volt minden rajongó álma, Mark Hamill szinkronjátéka viszont már sokkal inkább.

 

 

 

Bár a rajongók véleménye megoszlott Kevin Smith Masters of the Universe: Revelation című animációs sorozatával kapcsolatban, egy dolog biztos: nincs olyan lélek, akit ne lett volna elámulva Mark Hamill csodálatos alakításától, aki Skeletor szerepét vette át az eredeti szinkronszínésztől, Alan Oppenheimertől.

A Netflix most egy új, kulisszák mögötti videót mutatott be, amelyben Hamill abszolút elemében látható a műsor felvételei során. Csakúgy, mint minden hangszerepénél – különösen a Jokernél –, Hamill most is színtiszta profizmust villant a szerepében. Ez még inkább kiderül, amikor a 70 éves színész Lena Heady (Trónok harca) mellett tűnik fel a videóban. A Trónok harca Cersei-jét alakítja, most Evil Lynn hangjáért felel a műsorban.

A sorozatban Mark Hamill (Skeletor), Lena Heady (Evil-Lyn), Chris Wood (Adam herceg) és Sarah Michelle Gellar szerepel Teela szerepében. Az évad első felében szereplő szereplőgárdán kívül az új szereplők közé tartozik Method Man (Clamp Champ), Dee Bradley Baker (Savage He-Man) és Danny Trejo (Ramm Man), akik a 2. részben debütálnak.

Kevin Smith rendezőt erősen kritizálták a rajongók, miután egy epizód után nagyjából elvetette mind He-Mant, mind pedig Skeletor karakterét, és ehelyett Teela lett a sorozat főszereplője. De a negatív visszajelzés nem okozott kétségbeesést a rendezőnél. A Varietynek adott interjújában azt mondta: „Látom, hogy az emberek az interneten azt mondják: „Hé, ember, megszabadulnak a He-Man-től! Tényleg azt hiszi, hogy a Mattel Televisions, aki felbérelt és pénzt fizetett nekem, szeretne egy Masters of the Universe show-t csinálni He-Man nélkül? Nőjjetek már fel.’”

Úgy tűnik, Smith reménykedik benne, hogy a sorozat még visszatérhet egy második évadra, nem véletlen tehát hogy az első etapnak nyitva hagyták a konklúzióját. A Masters of the Universe: Revelationt a Netflix kínálatában lehet megtalálni.

Forrás: MovieWeb

Spread the love
Avatar photo
This user hasn not filled out his biographical info.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu