A sikeres Metroid Dread után a MercurySteam elárulja a következő videojátékának első részleteit

A spanyol MercurySteam-et jelölték a The Game Awards-ra, és máris egy ambiciózus RPG-n dolgozik

 

 

A Mercury Steam ismét nagy tehetségről tett tanúbizonyságot soraiban, miután kiadott egy kiváló Metroid Dread-et Nintendo Switch-re. Olyannyira, hogy ők lettek az első spanyol fejlesztőcsapat, akiket jelöltek a The Game Awards fődíjára. Vezetői azonban nem pihennek a babérjaikon, és már dolgoznak egy RPG-n, amiről szerették volna megosztani az első részleteket.

Az elhangzott információk pedig nem elhanyagolhatóak. A MercurySteam az 505 Games anyacégével, a Digital Bros-szal együttműködve dolgozik egy harmadik személyű szerepjátékos kalandon, amely egy sötét fantasy világban játszódik. A Project Iron kódnevet viseli, multiplatform lesz, és 27 millió eurós befektetéssel készül.

Örömünkre szolgál, hogy a MercurySteam-mel dolgozhatunk együtt, egy olyan neves stúdióval, amely az évek során számos fenomenális IP-t alkotott – köztük a legutóbbi slágerüket, a Metroid Dread-et a Nintendóval közösen” – mondta Raffi és Rami Galante, a Digital Bros. vezérigazgatói a VGC által közölt nyilatkozatban. „A MercurySteam kreatív víziójával és tehetségével, valamint az 505 Games széleskörű tapasztalatával a játékosok egy kiváló minőségű, lebilincselő és magával ragadó játékra számíthatnak.”.

A MercurySteamnek szintén megvan a szép emlékű Castlevania: Lords of Shadow, valamint annak folytatása és spin-off része Nintendo 3DS-re.

Forrás: areajugones

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu