Resident Evil 4 Remake: kiszivárgott kép, leleplezett gonosztevő?!

Az állítólagos tettes, a széria egyik ismert szinkronszínésze komoly perre számíthat a Resident Evil 4 pletyka kiszivárogtatásáért.

 

 

A Resident Evil 4 az egyik legelismertebb rész a túlélőhorror-rajongók körében, hiszen sikerült eléggé kiemelkednie a franchise-on belül ahhoz, hogy még a VR-formátumban is megérje az átdolgozást. A remake feltételezett létezése az elmúlt hónapok egyik legtöbbet emlegetett pletykája volt, és úgy tűnik, kiszivárgott egy látványterv, amely megerősítheti ezeket a feltételezéseket.

Mielőtt továbbmennénk, érdemes megjegyezni, hogy a Capcom nem tett hivatalos bejelentést, így az állítólagos Resident Evil 4 Remake létezése mindaddig igazolatlan marad, amíg a kiadó részéről nem érkezik megerősítés. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a sorozat egyik legikonikusabb gonosztevőjéről, Albert Weskerről egy látványterv kering a világhálón, amely az eredeti játéknál sokkal modernebb grafikai stílusban mutatja a figurát. A madarak azt csiripelik, hogy a kiszivárgás okozója D.C. Douglas, egy filmes szinkronszínész. Douglas korábban a franchise több játékában is feltűnt.

A színész, akit az interneten szexuális zaklatással is vádoltak már, állítólag a Capcom beleegyezése nélkül terjesztette a képet néhány rajongójának egy Twitch livestreamet követően, melyben a Resident Evilben játszott szerepeit taglalta, de mint az Eurogamer megjegyzi, Douglas már többször is tagadta ezt az információt:

„Nem jelentettem be semmit, nem tettem közzé semmit, és többször is elmondtam, hogy nem állok semmilyen szerződésben a Capcommal.”

„Nem kommentálok több RE-pletykát, mert van két macskám, akiknek nagyon kell a figyelmem, izgatottan várom az RE4 híreit, akárcsak ti!” – osztotta meg egy Instagram-sztoriban.

Mindezt az információt nem kell félreérteni, bár a netet elárasztották a képernyőfotók, amelyeken látszólag a színész megosztja a képet a rajongóival, és a Twitter-fiókját is deaktiválta. A Capcom a maga részéről nem kívánta kommentálni a pletykákat, és azt állítják, hogy nem készülnek bejelentésekkel a franchise-zal kapcsolatban.

Ha valamit leszűrhetünk ebből az egészből, akkor az az, hogy a közösség szeretné, ha a Resident Evil 4 remastered formában térne vissza. Szerencsére a rajongókat nem kell félteni, hiszen ahogy mi is beszámoltunk róla, készül egy spanyol kezdeményezésű Resident Evil 4 HD Project, amelynek, ha minden igaz, hamarosan megérkezik a végleges változata. Aki pedig még mélyebben szeretne elmerülni a túlélőhorrorban, annak lehetősége van kipróbálni a VR-kiadást is, amely a Meta Quest legkelendőbb címévé vált.

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu