Menu

Resident Evil 4 Remake: egy szinkronhang szivárogtatta az egyik karakter kinézetét!

Eléggé poénos, hogy egy Resident Evil szinkronszínész jóvoltából láthatjuk a játék egyik háttérszereplőjének (aki azért nem elhanyagolandó…) kinézetét a még le sem leplezett, sőt, továbbra is erősen csak pletykált játékból…

 

A Resident Evil 4 Remake-ről a Capcom hivatalosan még nem beszélt. Korábban mi is beszámoltunk a körülötte történő fejleményekről. Először azt hallottuk, hogy ezt az M-Two fejleszti. Ez a csapat Tatsuya Minami vezényletével besegített a harmadik rész felújításába (ami azért is érdekes, mert Minami korábban a Capcomtól elszegődő fejlesztők által alapított PlatinumGames vezető egyéniségei közé tartozott…), de aztán arról írtunk, hogy a Capcom kivette „az emkettes” kezéből a projektet, átadván a Capcom első számú, belső stúdiójának, mert a játék irányzatával kapcsolatban nem volt meg a közös hang (az M-Two az eredeti koncepció modernizációját, a Capcom pedig a Resident Evil 2 és 3 Remake stílusát preferálta).

És D.C. Douglas itt bakizott egy hatalmasat. Ő Albert Wesker hangja, ő pedig ugye már az első részben is kiemelt szereppel bírt 1996-ban (25 éve már, hogy elstartolt a Resident Evil!). Egy tweet szerint (és erre a VGC hívta fel a figyelmet) (Douglas egy élő adás során szegte meg a titoktartási szerződését (angol rövidítéssel élve az NDA-t), amikor is koncepciós rajzokat mutatott meg Wesker karakteréből, aki a remake Separate Ways szegmensében fog felbukkanni (úgyhogy legalább ez a melléktörténet ott lehet a Resident Evil 4 Remake-ben).

A koncepciós rajzokat a Capcom amerikai ágazata küldte ki neki, és a tweet szerint rajongókkal is megosztotta Douglas a látnivalókat azzal a kéréssel, hogy ne osszák ezeket meg, mert ezzel őt a japán kiadó perre viheti (most már késő, hiszen írunk róla, a kép meg le van mentve, hiába törlik, az internet ezúttal sem fog felejteni). Wesker másképp néz ki mint az eredetiben, de a rá jellemző (és a vörös szemeit eltakaró… mivel ő is vírushordozó, de ne menjünk bele a háttértörténetbe) napszemüveg nem maradt el.

Ez persze nem hivatalos, de Douglas ezt elbaltázta. Nem kicsit. Nagyon. (Pláne azért, mert 2013-ban szexuális szolgáltatásokat kínált, megosztva nemi szervének méretét, cserébe el kellett hívni egy rendezvényre. Ehhez már inkább nem fűzünk hozzá semmit.)

Forrás: PSU

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu