Resident Evil 4 Remake: egy szinkronhang szivárogtatta az egyik karakter kinézetét!

Eléggé poénos, hogy egy Resident Evil szinkronszínész jóvoltából láthatjuk a játék egyik háttérszereplőjének (aki azért nem elhanyagolandó…) kinézetét a még le sem leplezett, sőt, továbbra is erősen csak pletykált játékból…

 

A Resident Evil 4 Remake-ről a Capcom hivatalosan még nem beszélt. Korábban mi is beszámoltunk a körülötte történő fejleményekről. Először azt hallottuk, hogy ezt az M-Two fejleszti. Ez a csapat Tatsuya Minami vezényletével besegített a harmadik rész felújításába (ami azért is érdekes, mert Minami korábban a Capcomtól elszegődő fejlesztők által alapított PlatinumGames vezető egyéniségei közé tartozott…), de aztán arról írtunk, hogy a Capcom kivette „az emkettes” kezéből a projektet, átadván a Capcom első számú, belső stúdiójának, mert a játék irányzatával kapcsolatban nem volt meg a közös hang (az M-Two az eredeti koncepció modernizációját, a Capcom pedig a Resident Evil 2 és 3 Remake stílusát preferálta).

És D.C. Douglas itt bakizott egy hatalmasat. Ő Albert Wesker hangja, ő pedig ugye már az első részben is kiemelt szereppel bírt 1996-ban (25 éve már, hogy elstartolt a Resident Evil!). Egy tweet szerint (és erre a VGC hívta fel a figyelmet) (Douglas egy élő adás során szegte meg a titoktartási szerződését (angol rövidítéssel élve az NDA-t), amikor is koncepciós rajzokat mutatott meg Wesker karakteréből, aki a remake Separate Ways szegmensében fog felbukkanni (úgyhogy legalább ez a melléktörténet ott lehet a Resident Evil 4 Remake-ben).

A koncepciós rajzokat a Capcom amerikai ágazata küldte ki neki, és a tweet szerint rajongókkal is megosztotta Douglas a látnivalókat azzal a kéréssel, hogy ne osszák ezeket meg, mert ezzel őt a japán kiadó perre viheti (most már késő, hiszen írunk róla, a kép meg le van mentve, hiába törlik, az internet ezúttal sem fog felejteni). Wesker másképp néz ki mint az eredetiben, de a rá jellemző (és a vörös szemeit eltakaró… mivel ő is vírushordozó, de ne menjünk bele a háttértörténetbe) napszemüveg nem maradt el.

Ez persze nem hivatalos, de Douglas ezt elbaltázta. Nem kicsit. Nagyon. (Pláne azért, mert 2013-ban szexuális szolgáltatásokat kínált, megosztva nemi szervének méretét, cserébe el kellett hívni egy rendezvényre. Ehhez már inkább nem fűzünk hozzá semmit.)

Forrás: PSU

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu