A CD Projekt bejelentette a Cyberpunk 2077 luxusórát blockchain technológiával

A cég még mindig dolgozik a Cyberpunk 2077-en, de a rajongók már most hozzájuthatnak ehhez a gyűjtői darabhoz

 

 

Lehet, hogy a Cyberpunk 2077 nem lett olyan nagy siker, mint amire számítottunk, de ez nem kell, hogy megakadályozza a rajongókat abban, hogy a CD Projekt RED RPG-s lövöldözős játékának hivatalos karóráját viselhessék otthon vagy bárhol. De vigyázat, nem mindenkinek való: 440 euróba kerül, minimalista dizájnnal rendelkezik, és blockchain technológiát tartalmaz, amely garantálja a hitelességét.

A T’2077 egy júniusban megjelenő limitált kiadás, amely a Blonie-val együttműködve készült, hogy megragadja a most egy éve PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelent játék lényegét, és tiszta kettes fokozatú titánium házzal és karpereccel, zafír képes sötétített kristállyal, valamint egy kis sárga LED-es időkijelzővel rendelkezik, amely tagadhatatlanul retro-futurisztikus megjelenést kölcsönöz neki. Ezenkívül, ahogyan az ilyen termékektől elvárható, vízálló.

A vásárlással kapcsolatos további részletek a CD Projekt RED hivatalos boltjában találhatók, többek között egy blockchhain-technológiás eredetiségigazolással, amelyet az Arianee nevű szakcég kezel, „egy digitális útlevéllel, amely a lengyel cég szerint csökkenti a hamisítás kockázatát”. Az érdeklődők egy speciális alkalmazáson keresztül gond nélkül megtehetik majd az értékesítést.

Mindeközben a CD Projekt RED tovább dolgozik azon, hogy a Cyberpunk 2077 megkapja azt a minőséget, amit egy évvel ezelőtt mindenki várt az RPG-shootertől. Néhány nappal ezelőtt azt mondták, hogy egy nagyobb frissítésen dolgoznak, amely a játék 2022 elején esedékes PS5 és Xbox Series megjelenésével párhuzamosan jelenik meg. A Steamen pedig lassan egyre nagyobb elfogadásra talál a játék a közönség részéről.

Forrás: vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu