A This War of Mine készítői Unreal Engine-re váltanak, és felfedték következő játékuk látványát [VIDEO]

A This War of Mine-nal befutott 11 bit Studios megállapodást köt az Epic Games-szel, hogy annak grafikus motorját használja 10 be nem jelentett játékhoz.

 

 

Amennyire sikeres volt a This War of Mine – Lengyelországban iskolai tananyag lett! -, az Epic grafikus motorjával legalább ugyanannyira kivívta a közösség csodálatát, hiszen az Unreal Engine a hiperrealizmust megközelítő magasságokba jutott. A fejlesztők hamar felismerték a benne rejlő lehetőségeket, ezért a civilek megmentésére fókuszáló háborús-túlélő játék, a This War of Mine készítéséről leginkább ismert 11 bit stúdió szerződést kötött az Epic-kel, hogy a következő 10(!) játékában az Unreal Engine-t használja majd.

Tény és való, egy olyan motor nyújtotta lehetőségek, mint az Unreal Engine 5, ezernyi ajtót nyitnak meg a játékfejlesztők előtt, így Przemyslaw Marszal, a 11 bit vezérigazgatója gyorsan üdvözölte a hírt:

„Az új, ötödik generációs technológia fantasztikus!”

„Izgatottan várjuk, hogy új játékainkban teljes mértékben kiaknázzuk a benne rejlő lehetőségeket. Amit mi csinálunk, az teljesen irreális [az eredetiben „Unreal”, haha]!”

Hogy további hírekkel szolgáljon mindarról, ami az Unreal Engine és a 11 bit Studios együttműködéséből származhat, a fejlesztőstúdió megosztott egy rövid videót, amely a „Project 8” nevű, még be sem jelentett játékuk látványvilágának egy momentumát mutatja be. A grafikus motor ereje teljes mértékben megmutatkozik ebben a rendkívül rövid, ám látványos bemutatóban – mindez persze idővel bővülni fog, amint többet tudunk meg a készülő játékról.

Természetesen az Unreal Engine nagyszerű kiegészítője lehet a 11 bit fejlesztőinek: amilyen remek történetmesélők a This War of Mine és a Frostpunk készítői, könnyű elképzelnünk, mire lehet képes a fejlesztőstúdió a hiperrealisztikus grafikával. Az együttműködés eredménye rendkívül fontos lehet akár az egész iparág számára.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu