The Lord of the Rings: Gollum – új hírek várhatóak a The Game Awards 2021-en

Geoff Keighley gáláján a 2022 végén megjelenő új The Lord of the Rings-játék is bemutatkozik.

 

 

A Gyűrűk Ura rajongói bizonyára izgatottan várják a perspektívaváltást, amit a The Lord of the Rings: Gollum kínál, hiszen Sméagol szerepében Középfölde releváns helyszíneire kalauzol el minket. A fejlesztők azonban eddig nem sok mindent árultak el játékáról, és miután bejelentették a 2022 végi megjelenést, hamarosan további hírekkel igyekeznek majd felpörgetni a nagyközönség várakozásait. Az első fecskék pedig, ha minden igaz, a The Game Awards 2021 gáláján érkeznek majd.

„Valami leselkedik az árnyékban…”

Maguk a készítők ajánlották, hogy nézzük meg Geoff Keighley élő műsorát, hogy megtudjuk a játékkal kapcsolatos legfrissebb híreket, ezt az üzenetet pedig a „valami leselkedik az árnyékban” kifejezéssel kísérik, utalva a kaland főhősére. Elvégre ő a tökéletes karakter a lopakodós és parkour-mechanikákhoz, bár ezt az élményt egy adag rejtvény is feldobja majd.

A Daedalic azonban túl akar lépni a puszta akción, ezért egy olyan történetet kínál nekünk a The Lord of the Rings: Gollumban, amely végigjárja Sméagol múltját, miközben nagy jelentőséget tulajdonít a játékos által hozott döntéseknek, amelyek megváltoztatják a főhős személyiségét. Ebben az értelemben Gollam és Sméagol kettősségének összecsapását fogjuk látni, hogy uralják a főszereplőt: együtt kell megoldaniuk az összes akadályt, amely az útjába áll, ehhez pedig ügyességre, ravaszságra és persze néhány gyilkosságra is szükség lesz.

A The Lord of the Rings: Gollum megjelenése már most csúszik egy kicsit, ami nem lelkesíti közösséget, habár a fejlesztők immár hivatalos dátumot is bejelentettek a cikk elején említettek szerint. A The Game Awards 2021 december 10-én, brit idő szerint hajnali egykor kerül adásba, és a jövő évi, illetve a rá következő év újdonságait mutatja majd be.

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu