The Game Awards 2021: metaverzum-élmény a Core exkluzív szerverével

A játékplatformon lesz egy szerver, ahol egyszerre nézhetjük a The Game Awards 2021 közvetítést és részt vehetünk mindenféle minijátékokban.

 

 

Geoff Keighley-t, a The Game Awards 2021 házigazdáját igencsak foglalkoztatja a metaverzum és azok az élmények, amelyeket ez a technológia nyújthat. Néhány órával ezelőtt közölte, hogy az Unreal Engine 5-tel létrehozott élményt, a The Matrix Awakens-t a 2021-es The Game Awards-on mutatják be, de Keighley-nek ez nem elég, ezért összefog a Core játékplatformmal, hogy még mélyebbre merüljön a metaverzumban.

Az Axial Tilt segítségével egyszerre nézhetjük majd a gálát és játszhatunk minijátékokkal.

Ennek értelmében a műsorvezető azt szeretné, ha a felhasználók a Core exkluzív szerverén keresztül tapasztalnák meg ezt a koncepciót, amely lehetővé teszi számunkra, hogy élőben nézzük a The Game Awards 2021-et, és részt vegyünk egy maroknyi tevékenységben. Ha szeretnél csatlakozni a bulihoz, ne habozz, lépj be az Axial Tilt interaktív világába a fent említett platformon keresztül, hiszen december 10-én hajnali 1 órakor legördül a vörös szőnyeg, az esemény végén pedig afterpartira is számíthatunk.

De ne higgyétek, hogy ez csak a The Game Awards 2021 közvetítésének megtekintésére szolgál, hiszen az Axial Tilt egy metaverzumként kíván működni, amelyben a felhasználók a számítógépükön keresztül interakcióba lépnek egymással és a gálával. Így lehetőségünk lesz szavazni a különböző kategóriák legjobb videójátékaira, ami után egy profilképet kapunk majd ajándékba, és Keighley előadását is megnézhetjük majd, miközben különböző minijátékokban tehetjük próbára ügyességünket.

Az Axial Tilt tehát úgy csatlakozik a The Game Awards 2021-hez, hogy lehetőséget ad nekünk a híres metaverzum-koncepcióval való kísérletezésre. De mindenképp figyeljétek az esemény streamjét, hiszen ez lesz az Game Awards történetének legnagyobb gálája, ahol a jövő évi és a 2022 utáni bejelentések is elhangzanak majd. Egyelőre az Év játéka jelöltekről beszélgethetünk, és álmodozhatunk a 2021-es kiadás meglepetéseiről.

Forrás: Core Games

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu