[TGA] Az epikus űrcsaták kora visszatért: itt a Homeworld 3 előzetese! [VIDEO]

A régóta várt új Homeworld-játéknak már ismerjük a hozzávetőleges PC-s megjelenési dátumát is.

 

 

Nem túlzás, hogy a Homeworld minden idők egyik legnagyobb stratégiai sagája; visszatérését a műfaj rajongói nagy örömmel fogadták, elsöprő sikert aratva a crowdfunding kampányban. Azóta közel két év telt el, így szinte meg is lepett minket, hogy végre láthattuk az első gameplay trailert a Homeworld 3-ról, amelynek PC-s megjelenését 2022 végére tervezik.

A The Game Awards 2021-en bemutatott teaser egy olyan játék lenyűgöző környezetébe nyújtott bepillantást, amely a klasszikus űrstratégiához képest néhány nagy újdonságot ígér.

„A játék tartalmaz egy új kooperatív többjátékos módot, így a történeten és a kampányon túl is játszhatsz” – olvasható a hivatalos leírásban.

„A valós idejű stratégiát és a fordulóalapú harcszerkezetet kombinálva egy vagy két parancsnok egy sor csatában harcol a véletlenszerűen érkező flották ellen.”

A történet az előző részekben elbeszélt eseményeket folytatja, és egy olyan sci-fi univerzumba repít minket, amely a hipertérkapuk „katasztrofális meghibásodása” miatt a káosz szélére került. Az eredeti saga egyik jellemzője a 3D-s térben való szabad harc az ellenséggel. „De nem lehet mindent kézben tartani: az olyan űrjelenségek, mint a részecskeviharok és az aszteroidamezők még a legtapasztaltabb parancsnokokat is próbára teszik”.

A játékot a sorozat veteránjai, a Blackbird Interactive fejleszti, akik a múltban a Homeworld: Deserts of Kharak című érdekes játékkal leptek meg minket. A Gearbox kiadásában érkezik majd jövő év vége felé.

Forrás: Homeworld Universe

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu