Vampire: The Masquerade – Bloodhunt: tavasszal jő a vámpírroyale [VIDEO]

A Sharkmob nem is akarja 2021-ben kihozni véglegesítve a Sötétség világában (World of Darkness) játszódó Vampire: The Masquerade – Bloodhunt battle royale-t, és jobb is így.

 

Igaz, a játékot magát korai hozzáférésben a Steamen már negyed éve megtalálhatjuk, hiszen szeptember 7-e óta early accessben fenn van Gabe Newell digitális platformján. A játék rendezője, David Sirland a sajtóközleményben azt írta, hogy PC-n sikeresen kezdtek júniusban a zárt alfával, amit az alapítóknak szánt, korai hozzáféréses szezon folytatott ősszel.

Az utóbbi fél év során szorosan dolgozott a Sharkmob a közösséggel, sok visszajelzés érkezett a streamerektől, a médiától és a játékosoktól egyaránt. Most ezeket implementálják a játékba, de új funkciókat is terveznek a Vampire: The Masquerade – Bloodhuntba, aminek első szezonja tavasszal fog elkezdődni. Sirland alig várja, hogy a megjelenésre tervezett, stílusos kosztümöket megmutathassa.

De mi is a Vampire: The Masquerade – Bloodhunt? Régebben összefoglaltuk már, hogy miről is szól: „A fejlesztők hivatalos közleménye szerint az emberek között már évszázadok óta elvegyültek a vámpírok, fenntartva a maskarát… csak egy árulás miatt a vámpírklánok között háború alakult ki, és így ők mind tudomást szeretnek egy titkos társadalomról, amit A Létként (The Entity) lehetne nevezni. Ők pedig azt tűzték ki célul, hogy a vámpírvadászatot kivigyék egyenesen Prága utcáira, hogy a sör helyett az ő vérük folyjon. Ezért pedig a természetfeletti képességeinket, a dörzsöltségünket és a fegyvereinket be kell vetni, hogy túléljük az éjszakát, és helyre állíthassuk az eddigi rendet.

A Bloodhunt egy, a napjainkban játszódó külső nézetes battle royale lesz, és mivel a Sötétség világában játszódik, egyértelmű, hogy a World of Darkness brand csapatával közösen valósítja ezt meg a Sharkmob. A második inkvizíció szépen bekavart az itteni eddigi „békébe”. A játékosok lehetnek a mesterséges intelligencia által irányított karakterek is, és itt is csak egy maradhat. Prága részletes grafikával rendelkezik, a karaktereket pedig testre lehet szabni. Kiválaszthatjuk, hogy melyik klánhoz kötelezzük el magunkat, és ez a játékstílusunkra is hatással lesz. Nem lesznek pay-to-win mechanizmusok, mert a Bloodhuntot játékosközpontúként ervezték meg. Tizenkét nyelvet fog támogatni (angol, francia, olasz, német, spanyol, orosz, lengyel, portugál (brazil portugál is), spanyol (latin-amerikai is), kínai (feltehetőleg mandarin), koreai, illetve japán).”

A Vampire: The Masquerade – Bloodhunt tavasszal fog megjelenni PlayStation 5-re és PC-re.

Forrás: Gematsu

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu