[TGA] Star Trek: Resurgence – a Telltale Games korábbi fejlesztőinek sci-fi kalandjátéka trailert kapott [VIDEO]

Az Star Trek: Resurgence narratív videójátékként kerül hamarosan a boltokba, és egy 2380-ban játszódó epikus történetet kínál a játékosoknak.

 

 

A Star Trek ismét aranykorát éli a televíziózásban, hiszen a közeljövőben akár öt sorozat is futhat, ezért nem meglepő, ha a franchise felkapottságát kihasználva most egy kicsit jobban szeretne előtérbe kerülni a játékiparban is. A Telltale veteránjai által fejlesztett Star Trek: Resurgence című interaktív elbeszélő videójátékot a The Game Awards 2021-en mutatták be.

 

 

 

 

A Star Trek: Resurgence játékban a játékosok két főszereplő, Jara Rydek első tiszt és Carter Diaz gépész zászlós szerepébe bújnak, akiknek egy baljós rejtélyt kell felgöngyölíteniük, amelyben két, háború küszöbén álló civilizáció érintett.

„A Star Trek-univerzum új és ismerős karaktereivel – köztük Spockkal is – interakcióba léphetsz majd…”

„…egy sor párbeszédes választáson és játékbeli akción keresztül, amelyek meghatározzák a történet irányát” – írják.

 

 

 

 

A készítők a Star Trek-univerzumnak ezt az el nem mesélt történetét 2380-ban, kronológiailag Az új nemzedék eseményei utánra helyezik, és bár a játékmechanikát a párbeszéd és a döntéshozatal határozza meg, a Resurgence a fézeres akció, a lopakodó felfedezés, a siklóvezetés és az alkalmi minijátékok pillanatait adja majd a játékosnak, ahogy azt az első trailerben is láthatjuk.

Ha mindez egy Telltale-fejlesztésre emlékeztet, ne lepődj meg: készítői, a Dramatic Labs a The Walking Dead Telltale-féle játéksorozatáért felelős cég veteránjai, akik ismét meg akarják mutatni a jó történetmesélés iránti szenvedélyüket. A Resurgence 2022 tavaszán kerül a boltokba, és megerősített megjelenése PC-re az Epic Games Store-on keresztül, valamint érkezik PS5-re, PS4-re, Xbox Series X-re, S-re és Xbox One-ra is.

Forrás: Star Trek Resurgence

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu