[TGA] Warhammer 40K: Space Marine II: visszatér a legendás franchise [VIDEO]

Jobb később mint soha: több mint egy évtizeddel az első rész után folytatást kap a Warhammer 40K-nak is nevezett Warhammer 40,000 Space Marine alcímű játéka Warhammer 40K: Space Marine II címmel.

 

A Focus Entertainment (leánykori nevén Focus Home Interactive) lesz a kiadója a játéknak, amit a Saber Interactive fejleszt (itt feltehetőleg az van, hogy az Embracer Group, a Saber tulajdonosa nem szól bele, hogy „külsősöknek” is fejleszt a stúdió, ami amúgy a The Witcher 3 Nintendo Switch és next-gen kiadásain is dolgozik). Külső nézetes akciójátékra kell gondolni, viszont a fejlesztője más volt az első résznek (azt ugyanis a Relic Entertainment hozta össze, a THQ hagyatékát ezen a fronton a SEGA vitte tovább).

A Focus Entertainment szerint a Warhammer 40K univerzuma úgy kel életre a Saber játékában, ahogy eddig erre nem volt még példa. A Warhammer 40K: Space Marine II bejelentése megtörténhetett volna az első rész kiadásának tizedik évfordulóján is (2011. szeptember 6-án jött ki a tengerentúl, itt pedig 9-én), de inkább bevárták a The Game Awardsot, ha már éppen lemaradtak a Gamescomról, ami ugye augusztus végén volt.

Titus kapitány és az emberiség védelmezői brutális játékmenetet ígérnek, és ezt bizonyítja a lent megtekinthető videó is. A galaxis veszélyben van, a világok összeomlanak, és az Imperiumnak ránk lesz szükségük. Egy Space Marine (magyarul űrtengerész, de az olyan hülyén hangzik) emberfeletti képességekkel rendelkezik, és ennek köszönhetően eléggé brutális is. A császár legkomolyabb harcosának tekinthető főhősünk, és a Titus kapitányt alakító színész Clive Standen (Vikings, Taken) lesz. Halálos képességekből nem lesz hiány, és a komoly fegyverzettel a Tyranid-hordákat gyorsan hatástalanítsani lehet. Messze levő bolygókon vehetünk részt epikus küzdelmekben, hogy visszatartsuk a fenyegető veszélyeket, de lesznek persze sösétebb titkok is. Naná, hogy nekünk kell az örökké tartó éjszakát visszafojtani, hogy az emberiség melletti hűségünknek tanúbizonyságot adjunk.

A Warhammer 40K: Space Marine II ismeretlen időpontban érkezik PlayStation 5-re, Xbox Seriesre és PC-re.

Forrás: Gematsu

 

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here sincs 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu