A PUBG Mobile saját kollaborációt kap Pókemberrel

Pókember érkezik a PUBG Mobile-ra a Pókember: Nincs hazaút megjelenése alkalmából

 

 

A Pókember: Nincs hazaút mindenféle együttműködéseket és crossovereket hoz New York-i szuperhősünkkel. Éppen a héten tudtuk meg, hogy a Marvel’s Spider-Man PS5-re készülő remasteréhez két ingyenes jelmezt kapunk, amelyeket az új film ruhái ihlettek.

Ezúttal a PUBG Mobile kapja meg a Marvel szuperhőssel való együttműködést, amit a cég hivatalos Twitter-fiókján keresztül jelentett be. „Mindenki kedvenc barátságos szomszédja, Pókember, akcióba lendül és hamarosan a PUBG MOBILE-ra is érkezik!”. A csapat azt is bejelentette, hogy azok, akik elmennek a mozikba megnézni a filmet, egy ingyenes graffitit kapnak.

Arról egyelőre nem közöltek további információkat, hogy a Pókembert a PUBG Mobil játékba hozó esemény hogyan fog zajlani, illetve milyen egyéb játékbeli együttműködések lesznek. Az első jutalom azonban már szerepel a Mythic Winter Festival menetrendjében. A Krafton Battle Royale lenyűgöző számokat ír alá közel négy év után a piacon.

Úgy tűnik, Pókember is megkedvelte a Battle Royale-t. Szuperhősünk a 2. fejezet végét siettető események után a Fortnite-ba is elhozza a hintáit, és ezúttal teljesen megváltoztatta a sziget térképét, a karakter megjelenése a játékbeli képességek kíséretében, sőt, még a sziget tematikus területét, a Daily Bugle-t is.

Forrás: levelup

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu