Az Evil Dead: The Game támogatja az egyjátékos módot, bár a részletek még mindig homályosak [VIDEO]

Az Evil Dead játékot 2022-re halasztották, hogy a felhasználók online társak nélkül is élvezhessék a játékot

 

 

Amikor megerősítették, hogy az Evil Dead: The Game 2022-ig késik, a játék mögött álló fejlesztők azt mondták, hogy dolgoznak a egyéni játéklehetőségeken, hogy mindenki akkor is élvezhesse a kalandot, amikor a társai nem érnek rá. Most a Saber Interactive új részleteket osztott meg.

Tim Willits, a Saber Interactive kreatív igazgatója egy Geoff Keighley-vel folytatott beszélgetésben részletezte az Evil Dead: The Game különböző részeit, és hozzátette, hogy lesz hely néhány küldetésnek amik egyéni módban is teljesíthetőnek.

Ez a kijelentés ellentmond a nyáron tett ígéretnek, ezért a PCGamesN megkereste a játék kreatív igazgatóját, hogy többet tudjon meg. „A játékosok összeállhatnak barátaikkal, vagy ha akarnak, AI kíséretében többjátékos módban is játszhatnak. Erről és az említett egyéni mellékküldetésekről valamikor az új évben lesz több információ” – mondta a Saber Interactive szóvivője.

A játék 2021 februárban lesz elérhető PC-re, PlayStationre, Xboxra és Nintendo Switchre, így már nem kell sokat várni arra, hogy többet tudjunk meg arról, hogy mit kínál a egyéniélvezethez az a játék, amely a legjobb multiplayer élményt kívánja nyújtani a maga nemében. Konkrétan a Saber Interactive arra invitálja a játékosokat, hogy csatlakozzanak egy négy túlélőből álló csapathoz, fedezzenek fel, fosztogassanak, craftoljanak, győzzék le félelmeiket, és találják meg a világok közötti hasadékot lezáró nélkülözhetetlen tárgyakat a három eredeti Evil Dead-film, valamint az Ash vs Evil Dead által inspirált történetben.

Forrás: generacionxbox

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu