Menu

Miket játszottunk a legtöbben végig? Egy site összefoglalta a listát!

A HowLongtoBeat, magyarul kb. „Mennyi idő végigvinni” elkészítette év végi listáját, amin a Capcom egyik játéka büszkélkedhet nagy teljesítési aránnyal.

 

A Twitteren a legtöbbet teljesített lista egészen korrekt játékokat mutat. A Resident Evil: Village vitte a pálmát (hiába, Ethan történetének végére pontot kellett tenni), amit a Metroid Dread (egy új, 2D-s Metroid), illetve a PlayStation 5-exkluzív Ratchet & Clank: Rift Apart követ. Aztán a negyedik helyen az It Takes Two van (ennek nevének jogait levédette a Take-Two, holott a játékot az Electronic Arts adta ki; Josef Fares alkotásáról van szó), majd a Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, a Twelve Minutes, a Psychonauts 2, a NieR Replicant ver.1.22474487139…, a The Medium, illetve a Little Nightmares II fért el a listán.

Nézzük meg ennek ellenkezőjét is: melyik játékok végét nem látták a legtöbben? A Twelve Minutes, a Loop Hero és a The Ascent fért fel a dobogóra. Őket az Outriders, a The Medium, a PlayStation 5-exkluzív Returnal, az Oddworld: Soulstorm, a Back 4 Blood (akiknek fejlesztői a mai hírekben megfordultak már), a Cyber Shadow, továbbá a Biomutant követi. Úgyhogy itt pár cím felbukkant az előző listáról, és indie és AAA címek egyaránt felbukkantak a „szégyenpadon”.

A site százalékos arányban is lehozta a top 10 be nem fejezett játékot. A sorrend itt fejre is állt: Loop Hero (11,1%), The Ascent (10%), Genesis Noir (9,3%), Oddworld: Soulstorm (9,2%), Cyber Shadow (8,5%), Biomutant (8,1%), Cris Tales (7,8%), Sable (7,7%), Outriders (7,6%), illetve Omno. Vannak átfedések, de azért hasonló címek bukkannak fel. A be nem fejezett játékok esetében azért ki kell emelni az Xbox Game Pass hatását: aki kipróbált valamit, majd nem folytatta, az is belenyúlt a sorrendbe.

A végére van még egy lista a backloggolással. Magyarul ez a top 10 olyan játékokat takar, ahol a játékosok tervezik később a folytatást, befejezést. Itt a NieR Replicant ver.1.22474487139… végzett az élen, és mögötte a Resident Evil: Village és a Mass Effect Legendary Edition fért a dobogóra (az előbbi nem olyan hosszú, úgyhogy nem értjük…). Mögöttük a Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, a Metroid Dread, a Psychonauts 2, a Tales of Arise, a Deathloop, illetve a Bravely Default II jutott be az első tíz helyre. Van köztük pár Switch-exkluzív.

Ez persze csak egy site listája, a valóság ennél eltérőbb eredményeket takarhat.

Forrás: WCCFTech

Spread the love

https://smallseotools.com/

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu