Miket játszottunk a legtöbben végig? Egy site összefoglalta a listát!

A HowLongtoBeat, magyarul kb. „Mennyi idő végigvinni” elkészítette év végi listáját, amin a Capcom egyik játéka büszkélkedhet nagy teljesítési aránnyal.

 

A Twitteren a legtöbbet teljesített lista egészen korrekt játékokat mutat. A Resident Evil: Village vitte a pálmát (hiába, Ethan történetének végére pontot kellett tenni), amit a Metroid Dread (egy új, 2D-s Metroid), illetve a PlayStation 5-exkluzív Ratchet & Clank: Rift Apart követ. Aztán a negyedik helyen az It Takes Two van (ennek nevének jogait levédette a Take-Two, holott a játékot az Electronic Arts adta ki; Josef Fares alkotásáról van szó), majd a Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, a Twelve Minutes, a Psychonauts 2, a NieR Replicant ver.1.22474487139…, a The Medium, illetve a Little Nightmares II fért el a listán.

Nézzük meg ennek ellenkezőjét is: melyik játékok végét nem látták a legtöbben? A Twelve Minutes, a Loop Hero és a The Ascent fért fel a dobogóra. Őket az Outriders, a The Medium, a PlayStation 5-exkluzív Returnal, az Oddworld: Soulstorm, a Back 4 Blood (akiknek fejlesztői a mai hírekben megfordultak már), a Cyber Shadow, továbbá a Biomutant követi. Úgyhogy itt pár cím felbukkant az előző listáról, és indie és AAA címek egyaránt felbukkantak a „szégyenpadon”.

A site százalékos arányban is lehozta a top 10 be nem fejezett játékot. A sorrend itt fejre is állt: Loop Hero (11,1%), The Ascent (10%), Genesis Noir (9,3%), Oddworld: Soulstorm (9,2%), Cyber Shadow (8,5%), Biomutant (8,1%), Cris Tales (7,8%), Sable (7,7%), Outriders (7,6%), illetve Omno. Vannak átfedések, de azért hasonló címek bukkannak fel. A be nem fejezett játékok esetében azért ki kell emelni az Xbox Game Pass hatását: aki kipróbált valamit, majd nem folytatta, az is belenyúlt a sorrendbe.

A végére van még egy lista a backloggolással. Magyarul ez a top 10 olyan játékokat takar, ahol a játékosok tervezik később a folytatást, befejezést. Itt a NieR Replicant ver.1.22474487139… végzett az élen, és mögötte a Resident Evil: Village és a Mass Effect Legendary Edition fért a dobogóra (az előbbi nem olyan hosszú, úgyhogy nem értjük…). Mögöttük a Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, a Metroid Dread, a Psychonauts 2, a Tales of Arise, a Deathloop, illetve a Bravely Default II jutott be az első tíz helyre. Van köztük pár Switch-exkluzív.

Ez persze csak egy site listája, a valóság ennél eltérőbb eredményeket takarhat.

Forrás: WCCFTech

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu