Henry Cavill szívesen szerepelne a Red Dead Redemption 2 filmváltozatában

MOZI HÍREK – Henry Cavill ismét bizonyítja a játékok iránti szenvedélyét, és a Rockstar westernjének megfilmesítését szorgalmazza.

 

 

A The Witcher második évadának megjelenésével – kritikánkat itt találjátok – Henry Cavill több interjúban is szerepelt, ahol ismét megmutatta, mennyire rajong a videójátékokért, és azt is, hogy szívesen játszana egyik-másik program adaptációjában. Néhány nappal ezelőtt az Amazonnak nyilatkozva a Mass Effect sorozat iránti szeretetét mutatta ki látványosan egy produkcióban, most pedig egy lehetséges Red Dead Redemption 2 film iránti vágyának adott hangot.

„Elkezdtem játszani az RDR 2-vel, és nagyon élvezem” – Henry Cavill

„Hmmm… Hű, ez egy nagyon jó [kérdés]. Egy kicsit trükkös, mert egy franchise-t egy céghez kötsz, és ez bonyolítja a dolgokat, szóval nem akarom magam sarokba szorítani ezzel kapcsolatban, de rengeteg játék van odakint… Elkezdtem játszani a Red Dead Redemption 2-t – tudom, hogy kicsit későn – de elkezdtem, és nagyon élvezem. Szóval szerintem valami ilyesmit jó lenne filmre vinni” – válaszolta a brit színész, amikor a GamesReactor arról kérdezte, hogy melyik licencet látná szívesen a Netflixen, ha képernyőre vinnék vele a főszerepben.

Jelenlegi tervei között szerepel a The Witcher, amelynek a harmadik évada több mint lehetséges, valamint több film forgatása is. Nemrégiben kifejezte, hogy szívesen visszatérne Supermanként, de egyelőre semmi sem hivatalos.

Ami az RDR 2-t illeti, a kaland 38 millió példányban kelt el, ami újabb sikert igazol a Rockstar kasszájába. A 2018-ban megjelent játék a 19. század végének vadnyugati kalandját kínálja a játékosoknak, és máig remek vétel minden, a stílus és a korszak iránt érdeklődő játékos számára.

Forrás: GamesReactor.es

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu