Nem semmi a Horizon Forbidden West PS5-ös verziójának tárhely-igénye!

Úgy tűnik, alaposan megterheli majd a PS5 merevlemezét a Horizon Forbidden West…

 

 

A Horizon Forbidden West a 2022-es év egyik legerősebb megjelenésének ígérkezik, méghozzá egy olyan évben, amely szinte tobzódik a nagy címekben. A februári megjelenési dátummal a Guerrilla már most látványos trailerrel és továbbfejlesztett mechanikával igyekszik felfokozni az elvárásainkat. Mindennek persze a játék költségén túl más ára is van: hely a konzolon. Nagyon úgy tűnik, hogy ez az ár jelen esetben számottevő.

A Horizon Forbidden West több mint 96 GB-ot foglal majd el PS5-ön

Ahogy arra néhány, a PS5 adatbázisát böngésző felhasználó rámutatott – a Gamerant beszámolója szerint -, úgy tűnik, hogy a Horizon Forbidden West letöltése a next-gen konzolon több mint 96 GB-ot jelent majd, nem számítva az első napi patchet. Ez tehát megerősíti, hogy Aloy játéka minden PS5-ösre rányomja a bélyegét, nem utolsósorban a kaland mérete miatt.

Meg kell jegyezni, hogy ezek az információk nem mindig felelnek meg a valóságnak, hiszen az adatbázisok által megadott számok akár 20 GB-os eltérést is mutathatnak. Az viszont biztos, hogy a cím több mint 70 GB-ot foglal majd el, ami mindenképpen masszív megjelenést jelent. Ha már most is vacogsz a letöltési idő miatt, amit ez a játék igényel, ne feledd, hogy az előzetes letöltés a megjelenés előtt egy héttel kezdődik, így kihasználhatod azt a plusz hét napot.

Forrás: GameRant

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu