A Marvel Jon Bernthalt akarja a Megtorló szerepére az új Pókember-filmben? – Újabb pletykák kaptak szárnyra…

MOZI HÍREK – A pletykák Jon Bernthal Marvel-es visszatéréséről, mint A Megtorló nem új keletűek, de a Pókember: Nincs hazaút című film nyomán újabb felvetések keringtek.

 

 

Jon Bernthalt állítólag a Megtorló szerepére szeretnék szerződtetni az MCU-ba. Legalábbis erre utalnak a pletykák, amelyek már korábban is megjárták a filmes köröket, és most az MCU közelmúltbeli eseményei miatt újra fellángoltak. Bár a rajongók már korábban is felvetették, hogy Bernthalnak vissza kellene térnie a karakter szerepében, ezúttal úgy tűnik, hogy maga a Marvel vadászik rá, hogy szerepeljen az egyik, még be nem jelentett új Pókember-filmben, valamint egy szólóprojektben valamikor a későbbiekben.

Hangsúlyozni kell, hogy ez jelenleg még csak egy pletyka, és úgy tűnik, hogy sok mindenre támaszkodik. Először is ott van Bernthal megjegyzése, miszerint hacsak nem csinálják meg jól a karaktert, és valami „felhígított” változatban jön, nem érdekli a visszatérés, de 2018-ban azt mondta, hogy szívesen szerepelne Tom Holland Pókemberével, miután a páros együtt dolgozott a Pilgrimage című filmben. Akkor így nyilatkozott:

„Odavagyok Tom Hollandért, érted, mire gondolok? Ő az én haverom.”

„Számomra ez nem arról szól… Nincsenek törekvéseim vagy vágyaim, hogy bármi mást csináljak azon kívül, amit csinálok. Imádom ezt a karaktert. Hiszek benne. A csontjaimban van. Megtiszteltetésnek érzem, hogy eljátszhatom, és továbbra is játszani akarom. Szóval őszintén szólva, nincs bennem olyan rész, ami azt mondaná: >>Ó, remélem, hogy szerepelni fogok a filmekben<<. Bármi is legyen az. Ettől függetlenül van egy karakter és egy színész, akit a Marvel-univerzumban a leginkább tisztelek, és ez kétségkívül Tom.”

A legnagyobb akadálya azonban, hogy ez megtörténjen, az, hogy nagyon valószínű, hogy bármilyen Pókember együttműködésnek PG-13-as besorolásúnak kellene lennie, és Bernthal ezt nem akarja. A hónap elején a The Hollywood Reporternek nyilatkozott:

„Úgy gondolom, ha bármit engedünk a karakter tónusából, azzal rossz szolgálatot teszünk neki, a figura minden egyes változatának, minden korábbi képregénynek, és persze a karakter minden hihetetlen rajongójának. A Megtorló nagyon sokat jelent a katonáknak. Szóval, ahogy korábban is mondtam, nem az a lényeg, hogy eljátszod-e a karaktert; az a lényeg, hogy jól csinálod-e, és engem csak az érdekel, hogy jól csináld.”

Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a Disney és a Marvel Studios fontolóra veszi a Marvel-univerzum néhány sötétebb és felnőtteknek szóló karakterét, hiszen Deadpool is hamarosan debütálhat az MCU-ban, R-kategóriás formátumban. Mivel a Netflix Marvel televíziós univerzuma mindig is a képregényvilág sötétebb oldalát taposta, és most úgy tűnik, hogy az MCU-ban is kanonikusnak számít – legalábbis ami a Daredevil sorozatot illeti – mindez jó jel lehet azok számára, akik remélik, hogy Bernthal valamikor a jövőben visszatér Frank Castle-ként.

Forrás: CinemasComics

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu