A Witcher 2. évada nagy siker – már az első hétvégén nézettségi rekordot döntött a Netflixen

MOZI HÍREK – A Witcher videójáték-saga adaptációja több százmillió órányi megtekintést tudhat már magáénak!

 

 

A The Witcher – vagy ahogy nálunk ismerik, A vaják – sorozat új évada múlt pénteken érkezett meg a Netflixre, friss epizódokkal kápráztatva el Geralt és kalandjainak rajongóit. A közönség a madridi premieren már kaphatott egy kis ízelítőt a második évadból, de miután a nyolc epizód megjelent, úgy tűnik, a vártnál is nagyobb lelkesedéssel reagált.

A The Witcher már az első hétvégén a streaming platform egyik nagy nyertese lett. A Netflix globális top tízes listája szerint…

…a második évad több mint 142 millió órányi nézettséget halmozott fel, és a lista élén áll.

Az első (két évvel ezelőtt megjelent) epizódok mellett a későbbi részek megtekintése is lendületet vett. Úgy tűnik, mostanra sok felhasználó fedezte fel a produkciót, vagy legalábbis ösztönözte a nézését, hiszen a december 19-ig gyűjtött számok alapján az első évad a második helyen áll, közel 50 millió megtekintett órával.

 

 

Ezek hatalmas számok mindössze három nap alatt. Hogy érzékeltessük, az Arcane, a League of Legends univerzumban játszódó sorozat nagyjából 30 millió megtekintési órával debütált. Sőt, ha a nem angol nyelvű produkciókat is nézzük, a legnézettebb a La Casa de Papel (Money Heist; magyarul A nagy pénzrablás címen fut), amely ezen a héten nemhogy a második, de még csak az első évadhoz ér fel, szintén ötvenmilliós nézettségével.

Ha van kedvetek, írjátok meg kommentben, nektek hogy tetszik a sorozat! Nekünk, mint kritikánkból is kiderül, szintén eléggé bejött a The Witcher második évada…

Forrás: Netflix

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu