Vincent D’Onofrio szeretne egy Kingpin versus Daredevil visszavágót az MCU-ban

MOZI HÍREK – Vincent D’Onofrio megnevezte a kívánságlistáján szereplő szuperhősöket, akikkel Kingpinnek szembe kell néznie az MCU-ban: elképzelései között, természetesen, szerepel egy újabb menet Daredevil ellen.

 

 

Habár a Daredevil nem élte meg a negyedik évadot, Matt Murdock és Wilson Fisk, alias Kingpin újabb csatája egyáltalán nem kizárt. A Marvel Moziverzumban nemrég történtek olyan események, amelyek hivatalosan is összekötötték az MCU-t Netflixen futó Marvel Daredevillel. Azonban mielőtt továbbolvasnál, figyelmeztetlek, hogy FONTOS SPOILEREK követleznek a Sólyomszem sorozat, illetve a Pókember: Nincs hazaút vonatkozásában!

A Sólyomszem évadzáró epizódjában Vincent D’Onofrio visszatért Kingpin szerepében, és a színész szerint ez „ugyanaz a fickó”, akit a Daredevilben alakított. Eközben Charlie Cox Matt Murdockja nemrég az MCU-ban is feltűnt egy meglepetés-kameóval a Pókember: Nincs hazaútban. Tekintettel a múltjukra, egy újabb leszámolás Kingpin és Daredevil között több mint valószínű, amennyiben a karakterek valaha is újra találkoznak a képernyőn. Azt egyelőre nem tudni, hogy csak külön projektekben fognak-e feltűnni, vagy egy nap újra előkerül a viszályuk.

D’Onofrio azóta a TVLine-nak adott új interjúban beszélt Kingpin szerepébe való visszatéréséről. A színészt a Charlie Coxszal való esetleges közös munkáról is kérdezték az MCU-ban, és a maga részéről D’Onofrio bevallotta, hogy nem gondolkodott túl sokat az ötleten. Ennek ellenére, ha már egyszer megkapta a kérdést, a színész azt is elmondta, hogy „szívesen” látná, és biztosak vagyunk benne, hogy a rajongók is szívesen látnák. Soha nem mondja, hogy soha, mert a legutóbbi Sólyomszemben való visszatérése ráébresztette, hogy bármi lehetséges.

„Nagyon örülnék neki.”

„Nem sokszor fordult meg a fejemben, a Daredeviltől valahogyan eltávolodtam. Egy ideig azt gondoltam, hogy talán visszatér, de már évek óta nem. Feladtam ezt a [lehetőséget]. De azt sem tudtam, hogy [a Marvel Studios főnöke] Kevin [Feige] hívni fog, szóval minden függőben van. Fogalmam sem volt arról, hogy benne leszek a Sólyomszemben.”

Mindenesetre D’Onofrio egyértelműen készen áll arra, hogy Kingpinként többet is csináljon az MCU-ban, ha más történetekben is lesz hely a főgonosznak. Van egy rövid kívánságlistája más karakterekről, akikkel szívesen látná Kingpint találkozni a képregényes története alapján. Ezen szerepel Daredevil, de a Megtorló és a Pókember is ott van a listán. A szuperhősökkel való potenciális viszályok mellett D’Onofrio azt is szeretné, ha Kingpin és Maya kapcsolatát is jobban feltárnák a készülő Echo spinoff sorozatban.

„A képregénysorozatokban a Megtorló, Pókember és Daredevil volt. Az király lenne. A Mayával való kapcsolat [feltárása] is király lenne. Igazából ez volt az egyik dolog, amikor a Daredevil után kutattam, amiért úgy emlékezem rá, mint az egyik kedvenc sorozatomra: amikor [Maya] a szárnyai alá vette őt.”

Tom Holland is elmondta, hogy szívesen látná az ő Pókemberét Kingpinnel szemben egy másik filmben. Az előzetes tervek szerint Holland egy újabb Pókember-filmtrilógiában térne vissza, így mivel Holland és D’Onofrio is érdeklődik egy Kingpin-összecsapás iránt, még az is lehet, hogy lesz belőle valami…

Forrás: TVLine

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu