Tom Holland szeretné, ha Pókembere harcolhatna Madame Web és Kingpin ellen

MOZI HÍREK – Még alig került a mozikba a legújabb film, Tom Holland máris azon töri a fejét, hogy az ő Pókemberének milyen gonosztevőkkel lenne jó legközelebb felvennie a harcot…

 

 

Tegyük hozzá rögtön, érthető Tom Holland lelkesedése. Tény és való, nem olyan könnyű a Pókember: Nincs hazaút című filmet követni, tekintve, hogy, kis túlzással, több főgonosz bukkan fel benne egyszerre, mint az összes korábbi Marvel-filmben együttvéve. Nem meglepő tehát, hogy a színész már gondolkodik azon, kik lehetnek a következők – hiszen alig maradt valaki a Pókember univerzumában, akinek még nem látta el a baját!

Már most úgy hírlik, hogy egy újabb tervezett Pókember-filmtrilógia követi Tom Holland Peter Parkerét, és a sikerhez elengedhetetlen lesz, hogy nagyszerű gonosztevőket találjanak hozzájuk. A multiverzum csúcsra járatásához szükség lehet néhány különösen érdekes figurára, akiknek a Pókemberrel való találkozása, kapcsolata elég erős ahhoz, hogy bemutatása saját filmet érdemeljen.

Ha magát Hollandot kérdezed, neki már most van néhány ötlete. A Fandomnak nemrégiben adott interjújában a színész Madame Webet nevezte meg igazán jó lehetőségként, és biztos benne, hogy az MCU-ban egyedi és kielégítő módon lehetne őt prezentálni. Mint Holland kifejtette, azt is reméli, hogy Wilson Fisk, alias Kingpin is bekerül az MCU-ba, mint „Pókarc” másik potenciális ellenfele. A legtöbb rajongó egyetértene azzal, hogy ez már régóta esedékes.

„Szerintem van néhány nagyon érdekes gonosztevő.”

„Úgy vélem, Madame Web lehetne valami igazán érdekes, és a magunk módján meg tudnánk csinálni. Nagyon szeretnék Wilson Fisk ellen küzdeni.”

Madame Web karaktere 1980-ban jelent meg először a Marvel képregényszériájában, és a Pókember: Az animációs sorozatban is szerepelt Joan Lee hangján. 2019-ben bejelentették, hogy a Sony egy Madame Web-filmet fejleszt, amelynek forgatókönyvének megírására Matt Sazamát és Burk Sharpless-t szerződtették. Ennek a projektnek a státusza máig sem tisztázott, bár felröppentek pletykák Sandra Bullock főszereplésével kapcsolatban. Bullock nemrég cáfolta ezeket a pletykákat, ragaszkodva ahhoz, hogy ő „nem Marvel-alapanyag”.

Kingpin figuráját korábban Michael Clarke Duncan alakította a Ben Affleckkel készült, elhíresült Daredevil-balhéban, de a karaktert nemrég Vincent D’Onofrio keltette életre a a Netflix Daredevil-sorozatában. Miután azt a sorozatot három évad után törölték, felmerült, hogy D’Onofrio a Marvel Cinematic Universe-ben máshol is feltűnhetne a karakterként. Már azelőtt, hogy a Sólyomszem elindult volna a Disney+-on, pletykálták, hogy D’Onofrio Kingpinje meglepetésszerűen megjelenik majd valamikor az évad során. Lehet, hogy a gonosztevő végül egy új Pókember-filmben kerül szembe a Tom Holland-alakította Pókemberrel…?

Mindenesetre valószínűleg hamarosan újabb filmeket kapunk Tom Holland visszatérésével Pókemberként, sőt, úgy hírlik, Jon Watts rendező azt tervezi, hogy Kravent, a Vadászt tegye meg a következő film a főgonoszánk. Mivel jelenleg is készül egy Kraven the Hunter film Aaron Taylor-Johnson főszereplésével, valamint a Venom 2. – Vérontó hivatalosan is összekötötte a Sony Marvel karaktereit az MCU-val, egy napon jó eséllyel láthatjuk majd Kraven és a Póksrác összecsapását…

Forrás: Fandom

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu