A Saints Row Reboot új videókat mutat a térképről, a fegyverekről, a testreszabásról és a küldetésekről

A Saints Row rebootjának megjelenését nemrégiben 2022 nyarára halasztották

 

2021 a végéhez közeledik, és a Saints Row az egyik legbonyolultabb a jövőre ránk váró nagy megjelenések közül. A Volition a hónapok során változtatta a címre vonatkozó terveit, így a legfrissebb hírek szerint – legalábbis egyelőre – 2022 nyarára csúszik a megjelenés.

A stúdió azonban nem fukarkodik, ha a játék bemutatásáról van szó. Éppen ezért a karácsonyi napokban a cím hivatalos fiókjain keresztül a közösségi oldalakon több játékmenetet bemutató videót is megosztottak, amelyeket alább láthattok. Rövid vágóképek kombinációjáról van szó, korábban már látott és új részekkel.

A bemutatott videók között rengeteg akciót látunk, ami egyértelművé teszi, hogy a lövöldözések és üldözések nagyon fontosak lesznek a sorozat rebootjában, amely igyekszik visszatérni az első részek lényegéhez. Emellett külön hangsúlyt kapott a térkép is, amely a franchise történetének eddigi legnagyobbja.

Más szempontokat is kiemeltek, mint például a fegyverarzenál, amihez hozzáférhetünk majd, és amely erős testreszabási komponenssel fog rendelkezni. Ez érinti majd a járműveket (az autóktól a motorokon át a helikopterekig) és a karaktereket is, akik a fő történet mellett mindenféle mellékküldetésekben is részt vesznek majd, bár a klipekben látottakban ismét túl nagy hangsúlyt kapnak az üldözések.

A rövid videókból rengeteg van, így aki az összesre kíváncsi, az a cím hivatalos Twitter-fiókját látogathatja meg.

A Saints Row új megjelenési dátumát a naptárban 2022. augusztus 23-at jelölték meg, amikor is PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox X Series X|S-re fog megjelenni. Az utolsó nagy trailerét ilyen formában a 2021-es The Game Awards-on láthattuk, és a csapat részéről továbbra is ragaszkodnak ehhez a visszatéréshez az eredethez.

Source: vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu