Halo Infinite-hírek: Marcus Lehto dicséri a játékot, Aaron Linde viszont távozik a cégtől

A Halo társalkotója szerint a Halo Infinite kampánya visszahozza a franchise „varázsát”, és gratulál az íróknak; Aaron Linde viszont, úgy tűnik, távozik a cégtől, hogy „új lehetőségeket keressen.”

 

 

Ha a Halo Infinite vonatkozásában nem is nagyon halljuk, a franchise rajongóinak valószínűleg ismerősen cseng Marcus Lehto, a Bungie egykori alkalmazottjának neve, aki több Halo-játék fejlesztésében is részt vett. Most az EA-nál dolgozik, mint az új fejlesztőcsapat vezetője Seattle-ben, de nem szakadt el teljesen Master Chief világától. E tekintetben elismerte, mekkora hatást gyakorolt a Halo és a Bungie Disintegration című játékára (ami nem sikerült túl jól), és továbbra is csodálja a 343 Industries munkáját a játékos szemszögéből.

„A Halo Infinite kampánya visszahozza a Halo varázsát.” – Marcus Lehto

Alig egy hónap telt el a Halo Infinite kampányának megjelenése óta, és még mindig vannak olyan felhasználók, akik csodálják a 343 Industries ötleteit. Ezzel elérkeztünk Lehtóhoz, aki csatlakozott a hullámhoz, és nyilvánosan gratulált a Master Chief legújabb kalandjának fejlesztőinek: „Le a kalappal a 343-as barátaim előtt, a Halo Infinite kampánya visszahozza a Halo varázsát. Élvezem a visszatérést a Mesterhez!”

Végül is a Halo Infinite-nek sikerült megfelelnie a Master Chief viszontlátására vágyó közönség magas elvárásainak. Habárr a cím fejlesztésének volt néhány igencsak fenyegető hullámvölgye, úgy tűnik, a végeredmény minden nosztalgikus Halo-rajongót magával ragadott.

 

Aaron Linde elköszönt a 343 Industries-tól

 

Bár a Halo Infinite kampánya már egy hónapja elérhető, a multiplayer még mindig sokat tartogat. Egyelőre annyit tudunk, hogy a következő napokban érkezik az első hivatalos event, és nem kizárt, hogy a 343 Industries további, az archívumban elrejtett játékmódokkal lep meg minket. Azonban nem minden fejlesztő fogja folytatni Master Chief útját, és ebbe a körbe tartozik Aaron Linde, a játék vezető narratív rendezője is.

„Nagyon hálás vagyok, hogy részese lehettem ennek.” – Aaron Linde

Linde, aki a Battleborn írójaként is ismert, a Twitteren jelentette be lemondását anélkül, hogy előbb visszatekintett volna mindarra, amit a Halo Infinite elért: „Keserédes hírjelentés: Elhagyom a 343 Industries-t, hogy 2022-ben új lehetőséget keressek. Borzasztóan nehéz döntés volt; a Halo Infinite életem hátralévő részében karrierem egyik legbüszkébb eredménye marad. Nagyon hálás vagyok, hogy részese lehettem.”

Linde emellett hálás a kollégái munkájáért és a játékosok Master Chief új kalandja iránti szeretetéért is: „Szeretném megköszönni kedves kollégáimnak a 343-nál, hogy a legjobb játékot készítették, amin valaha dolgoztam, a hihetetlen szinkronszínészeinknek, hogy minden sorban felemelték a munkánkat, és a játékosoknak, hogy csatlakoztak hozzánk ezen a vad utazáson. Ti tettétek 2021-et egy hihetetlenül különleges esztendővé számomra.”

Forrás: Twitter

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu