Alec Baldwin egy visszaemlékezéssel indította a 2022-es évet arról, hogy min ment keresztül

Halyna Hutchins operatőr halála után Alec Baldwin próbál pozitívan továbblépni

 

Az év eleje jó alkalom arra, hogy számot vessünk és új fogadalmakat tegyünk. Alec Baldwin (63) lehangoló 2021-es éve után pedig a színész egy átfogó életreflexiót is meg akart osztani követőivel az Instagramon.

A közel 13 perces videóban a színész ismét arról a drámáról beszél a kamerának, amibe belekeveredett, miután tavaly október végén a Rust című western forgatásán véletlenül lelőtte és megölte Halyna Hutchins operatőrt. Bár Baldwin megjegyzi, hogy nem nagy rajongója a jó újévi fogadalmaknak, és nem is tartja be őket, elmondja, hogy Hutchins halála óta különböző spirituális és filozófiai vezetőkkel (akiket nem nevez meg) beszélgetett. És a színész elmondása szerint ezeknek a tanácsoknak köszönhetően reméli, hogy 2022-ig minden negatív gondolatot ki tud iktatni az életéből.

Alec Baldwin, aki a Google szerint 2021 legtöbbet keresett személye volt, azt magyarázza, hogy „Halyna Hutchins halála miatt több a kedves, figyelmes, nagylelkű ember, mint a rosszindulatú”. A színész így fogalmazott:

„Több volt a kedves, figyelmes és nagylelkű ember, mint a rosszindulatú Halyna Hutchins halála miatt. Nem félek ezt kimondani, és némi eufemizmussal köntörfalazni – valaki nagyon tragikusan halt meg. És annyi, de annyi jóindulatot kaptam az emberektől. Ez egyszerűen hihetetlen.”

A színész elismeri, hogy ez kétségkívül a legrosszabb helyzet, amiben valaha is érintett volt. „Nagyon bízom benne, hogy az emberek, akiknek az a feladata, hogy kivizsgálják ezt az egészet, minél hamarabb kiderítik az igazságot. Senki sem akarja nálam jobban az igazságot” – mondja Alec Baldwin, mielőtt megosztaná az új évre vonatkozó fogadalmait.

Bár Baldwin a baleset után továbbra is kerüli a nyilvános szereplést, ez a szilveszteri felvétel a karácsonyi üdvözletét követi, amellyel megköszönte rajongóinak az elmúlt hónapok támogatását.

A színész ellen még mindig nyomoz a rendőrség Hutchins októberi halála miatt. Baldwin egy fegyvert tartott a kezében, miközben a Rust című film új-mexikói forgatásán próbált egy jelenetet. A fegyver elsült, és egy golyó megölte az operatőrt, Joel Souza rendezőt pedig megsebesítette. Az ügy egyik legújabb fejleménye, hogy a színésznek át kellett adnia telefonját elemzésre. Az azonban továbbra is tisztázatlan, hogyan kerülhetett egy éles lőszerrel töltött fegyver a film forgatására a színész kezébe, aki egyben a film producere is.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Alec Baldwin (@alecbaldwininsta) által megosztott bejegyzés

Forrás: lavanguardia

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu