A Capcom részletezi a Monster Hunter és Resident Evil terveit

A Capcom megerősíti a Village DLC-t és a Street Fighter és Mega Man évfordulók megünneplését

 

2021 jó év volt a Capcom számára. A japán cég olyan neves címeket jelentetett meg, mint a Resident Evil Village, a legendás horror franchise legújabb nagy játéka, vagy a Monster Hunter Rise, amelynek akció-RPG-je nemcsak Nintendo Switchre, hanem napokon belül PC-re is megjelenik.

Mindkét játék sikerét tekintve logikus, hogy a cég továbbra is igyekszik új tartalmakkal bővíteni a játékokat. A Famitsun megjelent bejegyzésben a Capcom a 2022-es évet azzal köszöntötte, hogy betekintést engedett jövőbeli terveibe, többek között a Resident Evil és a Monster Hunter.

Ami a horror-sorozatot illeti, elárulták, hogy a második és harmadik részhez hasonló remake-eket továbbra is folytatni fogják, így viszonylag hamar számíthatunk a negyedik rész felújítására is. A csúcspont azonban egy Village DLC, amelyről megerősítették, hogy 2022-ben lesz elérhető, további részleteket nem árultak el.

Capcom Details Plans For Monster Hunter And Resident Evil

A Monster Hunterrel kapcsolatban a vállalat a Rise PC-s megjelenésére koncentrál, illetve arra, hogy miként fog működni a nyáron Switchre és PC-re érkező jelentős bővítmény, a Sunbreak. Megismételték, hogy jövő tavasszal megtudhatjuk, milyen újdonságokat hoz, így még várnunk kell néhány hónapot, hogy megismerjük a történetét és azt, hogy milyen új szörnyeket találunk majd magunk előtt.

Mindezek mellett a Capcom biztosított arról, hogy más franchise-okon is folytatják a munkát, külön megemlítve olyan sagák évfordulóit, mint a Mega Man, a számos részt maga mögött tudó akció és platformsorozat, vagy a Street Fighter, a legendás verekedős sorozat, amely jövőre térhet vissza a műfaj rajongói által régóta várt hatodik résszel.

Forrás: cdmarket

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu