A The Last of Us és az Uncharted alkotói „több videójáték-projekten” dolgoznak

Alig vannak támpontok arra vonatkozóan, hogy mi lesz a Naughty Dog következő lépése, bár pletykáltak egy The Last of Us remake-ről.

 

 

Egyelőre nem sok jel utal arra, hogy a The Last of Us és az Uncharted alkotói mikor mutatják majd be következő kalandjukat, de a stúdió főnökei egy friss nyilatkozatban megerősítették, hogy jelenleg több projektjük is készül.

Ahogy arról az MP1st is beszámolt, a Santa Monica-i csapat írója és kreatív igazgatója, Neil Druckmann a CES 2022-en elmondta, hogy alig várja, hogy megossza velünk számos folyamatban lévő videójátékos projektjét.

A fejlesztő nem volt hajlandó ennél többet elárulni, bár az év elején a Bloomberg arról számolt be, hogy a The Last of Us állítólagos remake-je van készülőben. Ez egy örökölt produkció, hiszen a magazin információi szerint a PlayStation Studios eredeti elképzelése szerint egy másik fejlesztőcsapat vette volna át az elkészítését. A japán vállalat viszont nemrég azt állította, hogy 25 PS5-ös fejlesztés van készülőben a különböző belső csapatoktól.

 

Összeállítások, sorozatok és filmek

 

Néhány hét múlva, január 28-án jelenik meg az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PS5-re, amely egy válogatás az Uncharted 4: A Thief’s Endet és az Uncharted: The Lost Legacy-t tartalmazza majd, számos fejlesztéssel, hogy kihasználja a Sony új konzoljának hardveres előnyeit. A csomag a bejelentések szerint később PC-s boltokba is kerül.

Végül az Uncharted: The Movie február 10-én érkezik a hazai mozikba, amelyről a tegnapi nap folyamán egy új trailer is napvilágot látott, melyben Tom Holland magasan szárnyal, míg a The Last of Us HBO Max sorozatát szintén későbbre tervezik.

Forrás: MP1st

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu