Tériszony a köbön: új, kibővített előzetest kapott az Uncharted-mozifilm [VIDEO]

MOZI HÍREK – Persze eddig is tudhattuk, hogy Tom Hollandot nem zavarja a magasság, de ha az Uncharted repülőgépes őrületétől nem kezd izzadni a tenyered, akkor semmitől sem…

 

 

Az Uncharted: A film idén február 10-én kerül a magyar mozikba. Készülve a premierre, a Sony Pictures bemutatta a film egyik-másik jelenetét, kedvcsináló gyanánt. Elsőként talán a videójáték rajongói által legjobban emlegetett, az első előzetesben látható részletet kaptuk meg teljes valójában: a teherszállító repülőgépes jelenetet.

A kétperces felvételen azt láthatjuk, ahogy a fiatal Nathan Drake-nek – akit Tom Holland alakít – ki kell találnia, hogyan mentse meg az életét, miután kirepül a repülőgépből, miközben gengszterek és a gép lezuhanó rakománya elől kell kitérnie. Vajon sikerülni fog neki? Nos, a videó sok mindenbe bepillantást enged, de nem mindenbe, így meg kell várnunk a PlayStation Productions filmjének premierjét, hogy kiderüljön Nathan sorsa, illetve megértsük a jelenet kontextusát.

A film szinopszisa szerint egy fiatal, ravasz és karizmatikus Nathan Drake-et mutatja be, aki első kalandját éli meg kincsvadászként leleményes segítőjével, Victor „Sully” Sullivannal, akit Mark Wahlberg alakít. „Egy epikus akciókalandban, amely a világ minden táján átível, ketten veszélyes kutatásba kezdenek a >>valaha talált legnagyobb kincs<< után, miközben olyan nyomokat keresnek, amelyek elvezethetik őket Nathan rég elveszett testvéréhez.”. A Ruben Fleischer rendezésében készülő film sztárjai között Sophia Ali, Tati Gabrielle és a legendás Antonio Banderas is szerepel.

Ha ez nem lenne elég a szériából, a film megjelenésével egyidőben kerül a boltokba az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PS5-ös változata, amely csomag az Uncharted 4 és az Uncharted: The Lost Legacy címeket tartalmazza, és szintén érkezik majd PC-re is.

Forrás: IGN

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu