Uncharted: A film bemutatja második trailerét, nagy adag akcióval és rejtéllyel

MOZI HÍREK – Az Uncharted kalandjai 2022 februárjában kerülnek a mozivászonra

 

 

 

Nathan Drake mindenféle kalandba keveredett már a videojátékos útjai során, ezért alig várjuk, hogy lássuk, hogyan boldogul a nagyvásznon. Uncharted: A film már az első, harcokkal, felfedezésekkel és feszült helyzetekkel teli teaserrel is elkápráztatta az akciófilmek rajongóit, és mivel a megjelenési dátum egyre közeledik, most egy második trailerben is gyönyörködhetünk.

Ebben a második trailerben azonban videojáték-szerű fejtörőkből sincs hiány, halálos csapdákkal és furcsa beszivárgásokkal fűszerezve. Ezúttal Tom Hollandot láthatjuk Nathan Drake bőrébe bújni, akciódúsabb pillanatokban. Végül is a film az eredeti címek legikonikusabb vonásait mutatja be a játékosok és a franchise-t nem ismerők számára egyaránt.

A Naughty Dog néhány hete biztosította, hogy a film minden típusú felhasználó számára élvezhető lesz: „a filmet a hardcore rajongók és a franchise-t nem ismerők számára is elkészítették, és úgy gondolják, hogy mindkét fél egyformán jól fog szórakozni ezen a hihetetlenül szórakoztató és akciódús filmen”. A javaslatban olyan, a szakmában elismert színészek szerepelnek, mint Antonio Banderas, Mark Whalberg, Sarah Petrick és Sophia Ali, valamint a már említett Tom Holland.

A film többszörösen is vissza akar téríteni minket a videojátékokhoz, utalásokkal és kikacsintásokkal, amelyeket már az első trailer megjelenése óta elkezdtünk kiemelni. Az Uncharted: a film február 18-án kerül a mozikba, és hogy megkönnyítsük a várakozást, máris élvezhetünk néhány promóciós plakátot.

Forrás: noticierodiario

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu