Bemutatkoznak a Horizon Forbidden West törzsei: látványos új trailert kapott a játék [VIDEO]

A Guerrilla bemutatja a Horizon Forbidden Westet benépesítő civilizációk kultúráját és szokásait.

 

 

A Horizon Forbidden West megjelenésének közeledtével a Guerrilla a főhősről, a halálos ellenségekről és a felfedezhető világról szóló információkkal fokozza a közönség várakozását. Ami Aloy-t illeti, már kaptunk előzetesen néhány harci fejlesztést és egy kibővített képességfát, de egy új trailer most a Forbidden West egy kulcsfontosságú aspektusát, a törzseket mutatja be nekünk.

Minden törzset más-más elvek és szokások irányítanak.

Mivel a Guerrilla játéka nem kényszerít majd minket arra, hogy folyamatosan gépek ellen harcoljunk, arra is lesz lehetőségünk, hogy felfedezzük a Forbidden Westet benépesítő összes klán szokásait. Mindegyik különböző kultúra, amelyek bár ugyanazt a földdarabot lakják, mégis teljesen eltérő irányzatok és eszmék jellemzik őket, amelyek a mindennapi életükben, sőt a területükre leselkedő fenyegetésről alkotott elképzeléseikben is érzékelhetőek.

 

 

 

 

Ebben az értelemben Aloy-nak nagy valószínűséggel a viselkedését annak a törzsnek megfelelően kell majd alakítania, amelyet meg akar közelíteni, hiszen a Tiltott Nyugaton vannak olyan civilizációk, amelyeket a nyugalom, a zene és a csend ural, és vannak olyanok, amelyek a harcot és a mészárlást tekintik fő pillérüknek. Ráadásul a pletykák szerint létezik egy rejtett klán, amely még erősebb, mint bármi, amit eddig Aloy szemeivel láthattunk…

A Guerrilla már most figyelmeztetett, hogy a Horizon Forbidden West fejlesztései nem csak a gépek halálos erejére koncentrálnak, hanem a világ élénkségében is megmutatkozik majd. A klánok is részei lesznek ennek a fejlesztésnek, így már most elképzelhető, hogy új helyzetek és  új szokások folyamatos megismerésére ösztönöz majd a játék. A Horizon Forbidden West megjelenése továbbra is február 18-án várható, egyelőre kizárólag a PlayStation konzoljain.

Forrás: YouTube

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu