Jessica Chastain szeretne egy esélyt egy MCU-filmben

Jessica Chastain színésznő nem nagyon elégedett a szuperhősfilmekben eltöltött idejével, ezért újra próbálkozni akar

 

Jessica Chastain a gonosztevő Vukot alakította az X-Men: Sötét Főnix (2019) című filmben, amely valószínűleg a saga egyik legrosszabbja volt, és amely egyben a mutánsok búcsúját is jelentette a FOX színpadától. Szerencsére most visszatérnek a Marvel stúdióhoz.

Jessica Chastain a D’Bari nevű idegen faj vezetőjét alakította, akik képesek alakváltásra, így észrevétlenül tudnak beszivárogni a Földre. A Főnix Erőt akarják, mivel az pusztította el a szülőbolygójukat évezredekkel ezelőtt. Végül Vuk egy epikus csata után Jean Grey (Sophie Turner) keze által hal meg.

A színésznő egy nemrég adott interjúban kifejezte, hogy szívesen visszatérne a szuperhősfilmekhez, és egy érdekesebb karaktert játszana.

„Úgy gondolom, hogy szívesebben játszanék gonosztevőt, mint képregényhőst, mert szerintem a gonosztevők sokkal szórakoztatóbbak, őszintén szólva. Szeretném, ha egy olyan gazembert játszanék, aki már megalapozott a képregényekben, és nem egy olyan új dolgot kreálnék. És azt is szeretném, ha egy olyan gonosztevő lenne, akiért nem kell olyan hosszú szerződést aláírni. Én az egy-az-egyben típusú lány vagyok. Szóval jó lenne egy olyan karaktert játszani, aki rosszalkodik, aztán eltűnik”. Jessica Chastain elárulta.

Annak ellenére, hogy az X-Men: Sötét Főnix gonosztevője, a Marvel stúdió filmes univerzumában is szerepelhetne, hiszen különböző valóságokhoz tartozik, és a multiverzumnak köszönhetően minden rajongó számára könnyen befogadható lenne. Ráadásul most rengeteg olyan filmet fognak készíteni, ahol nagy sztárokra lesz szükségük a legfontosabb női karaktereikhez. Így nem lenne szokatlan, ha Jessica Chastaint ismét szuperhősös filmekben láthatnánk gonosztevőként.

Forrás: cinemascomics

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu