Kiszivárgott az Elden Ring karaktergyártója! [VIDEO]

Elden Ring: Nincsen FromSoftware játék egy saját karakter nélkül (mondjuk ez alól kivételt jelenthet az Armored Core-sorozat, amiről pletyka szintjén a hétvége folyamán felreppent, hogy a japán stúdió a 6-os számú részen dolgozik).

 

Az Elden Ring hálózati teszt révén lehetővé tette a játékosoknak, hogy a még félkész alkotást kipróbálják. Persze ezt csak korlátozottan tehették, és ez a karakteralkotó hiányára is vonatkozik, ugyanis öt, előre elkészített karakter közül lehetett választani. Ezt az ER-SA néven fotó YouTube-csatorna nem nagyon vette figyelembe, ugyanis minden egyes demóban ott rejlik a kiskapu lehetősége, és ő meg is találta azt, ennek köszönhetően pedig megnézhetjük, hogy a japán csapat játékában miképp hozhatjuk létre a hősünket… persze itt is vannak korlátozások. A legtöbb szöveg nincsen jelen, és rengeteg opció még nem működik megfelelően.

A karakteralkotóból viszont kideríthetjük, hogy tíz osztály közül választhatunk, ami a Souls-játékok (és persze a Bloodborne) után már megszokottnak nevezhető. A Soulsokban látott Deprived Elden Ringes megfelelőjét tekinthetjük meg a videóban, így ennek a karakternek nincsen páncélja, egy botot használ, egy pajzs van védekezési eszközként, miközben a statisztikái között elég sok helyen felbukkan a 10-es szám (cserébe pedig ugye angol kifejezéssel élve glass cannon karakterről van szó: nagyon gyorsan leüti bárki, de a megfelelő kezek között pokolian nagyot sebez). Talán két bottal is lehet ütlegelni, hiszen az inventory-jában ott lapul egy másik is. A videóból a karakter direkt elcsúnyítása sem marad el: aki szörnyet akar alkotni, megteheti ezt is…

Az Elden Ring esetében hallottuk már, hogy a Demon’s Souls remake a Bluepoint Gamestől és a már megszűnt Sony Interactive Entertainment Japan Studiotól olyan magasra tette a grafikai lécet, hogy a FromSoftware is úgy látta, nekik is el kellene ezt a szintet érniük. Ennek eredményére egy keveset még várnunk kell, ugyanis a játék február 25-én fog megjelenni PlayStation 5-re, Xbox Seriesre, PC-re, PlayStation 4-re, illetve Xbox One-ra.

Forrás: PCGamer

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu