Phil Spencer az Activisionnel való kapcsolatáról nyilatkozott a cég ellen felmerült vádak okán

Az Xbox-főnök Phil Spencer egy nemrégiben tartott podcast során azt állította, hogy megváltoztatott „bizonyos dolgokat” Activisionnel folytatott együttműködés során.

 

 

Mostanra már jól ismert a néhány hónapja kezdődött Activision-ügy. A céget ért vádak hulláma után egy újabb ismert szakmabeli szereplő nyilatkozott, mégpedig az Xbox-főnök Phil Spencer, aki azt állította, hogy megváltoztatta „bizonyos dolgok” lebonyolításának módját az Activision és saját cége között.

„Megváltoztattuk, hogyan intézünk velük bizonyos dolgokat” – Phil Spencer

Szavai egy nemrégiben bemutatott podcast során hangzottak el, ahol Spencer az Activision előtt álló problémáról, valamint más témákról, például az Xbox Game Passról és a next-gen konzolok hiányáról beszélt. „Megváltoztattuk, hogyan csinálunk velük bizonyos dolgokat, és ezzel ők is tisztában vannak” – mondta Spencer.

„A munka, amit egy olyan partnerrel végzünk, mint az Activision, olyasmi, amit… nyilván nem mondhatok el nyilvánosan” – folytatta az Xbox-főnök. Spencer hozzátette, hogy bár szomorú az Activision helyzete miatt, az Xbox története sem éppen „tökéletes”.

Spencer megemlítette, hogy az Xbox évről évre megtanult jobb céggé válni, és inkább segít másoknak, minthogy támadja őket a hibáik miatt. „Bármelyik kollégánknak odakint, ha tanulhatok tőlük, vagy segíthetek nekik az Xboxnál megtett utunkon azzal, hogy megosztom velük, amit felépítettünk, akkor inkább ezt teszem.”

Míg a Microsoftot a 2021-es év legjobb vállalatának értékelték, az Activision szénája, úgy tűnik, továbbra sem áll túl fényesen. Több száz alkalmazott követeli Bobby Kotick elnök lemondását, aki egy jelentés szerint nagyon jól tudott a cégnél történt szexuális visszaélésekről és zaklatásokról, de úgy döntött, hogy semmit sem tesz a probléma orvoslása érdekében.

Forrás: Podbay.fm

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu