Scorn – A rémisztő biopunk kaland hamarosan megjelenik

A Scorn az egyik nagy esemény a műfaj naptárában az új évre vonatkozóan

 

Elden Ring, Horizon: Forbidden West, Starfield, God of War: Ragnarok ezek a  legjobban várt játékok közé tartoznak, de erre a listára felkerülhetne a Scorn is, amely minden egyes trailerében egyértelművé tette, hogy az egyik legerősebb jelölt arra, hogy 2022-ben borzasztóan jól érezzük magunkat. A megjelenésig azonban még hosszú út van hátra, bár még ebben a hónapban hírt adunk róla.

Ezt a készítői a közösségi oldalakon megosztott üzenetben jelentették be, ahol arra kérnek minket, hogy tartsuk nyitva a szemünket az újabb frissítésekre.

A horror-videojátékról legutóbb alig egy hónapja érkezett érdemi információ, amikor az Ebb Software megerősítette az októberi megjelenést, egy új, nyugtalanító betekintéssel a PC-re és Xbox X Series X|S-re bejelentett kalandba. Emlékeztetőül a Scorn a megjelenés napján az Xbox Game Passra is felkerül.

 

 

Azóta nem sok újdonságot osztottak meg a készítők, így várhatóan új és alapos betekintést kapunk a H.R. Giger szürreális tervei által ihletett nyers eposzba, amelyről 2016 óta beszélünk.

A Scorn története egy különös alakok és árnyékos helyszínek alkotta rémálomszerű univerzumban játszódik, amelyet a játékosnak elszigetelten és elveszetten kell majd felfedeznie nem lineáris módon, különböző, egymással összefüggő régiókat bejárva, amelyeket rejtvények és karakterek laknak, amelyek elengedhetetlenek az összefüggő világ megteremtéséhez.

Forrás: generacionxbox

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu