A S.T.A.L.K.E.R. 2 megjelenési dátuma késik: Az utazásra vissza Csernobilba várnunk kell

A GSC Game World elnézést kér a S.T.A.L.K.E.R. 2 késése miatt, de úgy látja, hogy a lövöldözős játék csiszolásához több fejlesztési időre volt szükség

 

Hivatalossá vált a pletyka. A GSC Game World néhány perccel ezelőtt megerősítette, hogy a S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl megjelenési dátuma április 28-ról december 8-ra csúszik, ha nem történnek újabb váratlan események.

„Ez a hét hónapnyi extra fejlesztés szükséges ahhoz, hogy teljesítsük küldetésünket és elérjük a játék kívánt állapotát. A S.T.A.L.K.E.R. 2 a GSC történetének legnagyobb projektje, és tesztelésre van szükség ahhoz, hogy elkészüljön” – magyarázza a felelős csapat a hivatalos hálózatokon megosztott nyilatkozatában. „A fejlesztésnek addig kell tartania, ameddig tart, különösen egy ilyen esetben”.

„A döntés nem volt könnyű, de mindent megteszünk, hogy olyan játékot hozzunk, amely megfelel az elvárásoknak” – teszi hozzá a GSC, elnézést kérve a felhasználóktól az okozott kellemetlenségekért, és garantálva, hogy a közeljövőben további hírekkel szolgálnak. „Izgalmas és fontos év áll előttünk”.

 

 

A S.T.A.L.K.E.R. 2-vel a GSC garantálja, hogy a felhasználók a first-person shooter, a magával ragadó szimulátor és a horror egyedülálló kombinációját élhetik át, amelyben a csernobili elzárt zónába utazhatnak, az eddigi egyik legnagyobbnak ígérkező nyitott világba, tele sugárzással, mutánsokkal és anomáliákkal.

A S.T.A.L.K.E.R. 2 megjelenését PC-re és Xbox X Series X|S-re erősítették meg, és az Xbox Game Pass előfizetéses szolgáltatásban debütál.

Forrás: levelup

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu