James Wan fogja elkészíteni a Thread-et, amit úgy jellemez, mint a Vissza a jövőbe találkozása az Aliens-el

James Wan, aki olyan horrorfilmekről ismert, mint az Insidious és a Démonok között, visszatér

 

A Deadline szerint a Sony Pictures egy Thread című sci-fi horrorfilm fejlesztésén dolgozik. A projekt a Démonok között univerzum alkotójától, James Wantől és a Holdlovag vezető írójától, Jeremy Slater-től származik.

A cselekményről és a karakterekről további részleteket egyelőre titokban tartanak, de a projektet úgy jellemzik, hogy „a Vissza a jövőbe találkozik az Aliens-el”. A forgatókönyvet Slater írja, aki a Thread című filmmel rendezőként is debütál. A film producerei James Wan és Michael Clear lesznek az Atomic Monster kiadójukon keresztül, Judson Scott és Melissa Russell pedig executive producerek.

Az Atomic Monsteren keresztül Wan jelenleg más horrorprojekteket is fejleszt, többek között a New Line CinemaVonat Busanba remake-jét, a The Last Train to New York-ot, Gary Dauberman Stephen King adaptációját, a Salem Lot-ot, a Blumhouse M3GAN-t, a Universal új Van Helsing-filmjét és még sok mást. A rendező nemrég fejezte be a Warner Bros. Pictures várva várt DC-folytatásának, az Aquaman és az elveszett királyságnak a forgatását is.

Slater számára nem idegen a horror műfaja, korábban olyan filmeken dolgozott, mint a 2015-ös természetfeletti thriller. A Lazarus hatás és a 2017-es Stephanie című filmeken, valamint a Fox sorozatának, Az Ördögűzőnek a készítésében, amely mindössze két évadot élt meg. A szuperhősös műfajban is a legjobb, hiszen jelenleg a Netflix Az Esernyő Akadémia 3. évadán és a Marvel Studios Holdlovag sorozatán dolgozik.

Forrás: noticias

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu