Az Assassin’s Creed űrhajós utazással zárta volna le eredeti történetét

Az Assassin’s Creed eredeti alkotója látványos módon akarta befejezni a Desmond-trilógiát

 

 

Az Assassin’s Creed-sorozat mindig is ötvözte a történelmi korszakok felfedezését a modern technológiával és cselekményekkel, de most megtudtuk, hogy az Assassin’s Creed trilógia eredeti terve majdnem teljesen új szintre emelte ezt a koncepciót.

Ahogy arról az Eurogamer beszámolt, a franchise eredeti befejezésének részleteit egy belga kutatóegyetem hallgatója hozta nyilvánosságra. A fejlesztő Ubisoft valláshasználatát vizsgáló dolgozatában Lars de Wildt, a KU Leuven doktorandusza azt írta, hogy a modernkori karakterek, Desmond Miles és Lucy Stillman egy űrhajóval menekülnének el a Földről, és máshol indítanák el az emberi civilizációt. Wildt leírta ezt a tervet, mondván, hogy de Wildt az Assassin’s Creed alkotójával, Patrice Désilets-szel és az Assassin’s Creed 3 kreatív igazgatójával, Alex Hutchinsonnal folytatott interjúk alapján állította össze.

„Röviden fogalmazva, a harmadik játék a konfliktus megoldásával végződne a jelenben, és Desmond Miles – akinek [Nolan] North adná a hangját – az összes őse, köztük az AC1-es Altair és az AC2-es Ezio egyesített tudását és képességeit felhasználva leszámolna Abstergóval. Emellett 2012-ben világvége van, és Desmond Miles és Lucy egy új civilizációt alapítanak valahol máshol – mint Ádám és Éva”.

Amikor Wildt megkérdezte Désilets-t, hogy hova mennek, Désilets azt mondta: „Bumm! Ez egy kibaszott űrhajó!”

A tényleges trilógia ettől a tervtől nagyon eltérően ért véget. Ahelyett, hogy erősen a mai Milesra koncentrált volna, a játék főszereplője Ratonhnhaké:ton, más néven Connor Kenway volt, aki az Egyesült Államok függetlenségi háborújának korában egy bérgyilkos. A modern történet középpontjában továbbra is Desmond állt, aki a világvégével küzdött, de az eredmények egészen másképp alakultak.

Lucy karaktere az Assassin’s Creed 3-ban már nem volt jelen, mivel a sorozatban korábban megölték. És annak ellenére, hogy Desmond története lezárult, Abstergo továbbra is felbukkant a jövőbeli Assassin’s Creed-játékokban. És természetesen a trilógia nem úgy ért véget, hogy a főszereplők egyike sem egy űrhajón ül.

Bár az űr a sorozat számára a mai napig opció, a franchise nem fél a természetfelettitől sem. A hamarosan megjelenő Assassin’s Creed Valhalla bővítmény a játékosokat Odinná változtatja, és az északi mitológia birodalmába küldi őket.

Forrás: news

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu