A Crossfire: Legion tavasszal érkezik a Steam Early Access kínálatába [VIDEO]

Többet tudunk meg a Crossfire: Legion-ről, a Homeworld és Relic veteránok új RTS-éről a Blackbird Interactive-nál

 

 

A CrossfireX már majdnem itt van, de a Smilegate idén még egy címet ad a franchise-nak: Crossfire: Legion, egy modern valós idejű stratégiai cím, amelyet a Blackbird Interactive (amely a Homeworld 3-at is fejleszti) fejleszt.

Bár még nincs biztos dátum a Steam Early Access megjelenésére, tavasszal számíthatunk rá. Egy új trailer is megjelent, ami új játékmenetet mutat, és a fejlesztő bejelentette a PC-s technikai tesztre való jelentkezést is. A későbbiekben egyjátékos kampányra, kooperatív forgatókönyvekre és Steam Workshop-támogatással ellátott pályaszerkesztőre számíthatunk.

Crossfire: Legion a kampányban a Black List és a Global Risk, két, egymás torkának állandóan nekimászó PMC konfliktusát követi nyomon. Lesznek azonban többjátékos és AI csetepaték is, amelyekben részt vehetünk. A játékban a játékosok bázist építenek, erőforrásokat kezelnek és hadsereget állítanak össze, hogy az ellenség ellen fordulhassanak. Parancsnokként különböző képességekkel rendelkezel majd, amelyeket előnyök megszerzésére használhatsz.

Érdekesség, hogy összesen három frakció lesz, mindegyiknek saját főszereplője, és a játékosok összeállhatnak barátaikkal az Operationsben, hogy megküzdjenek az AI-val. Az ígéretek szerint lesz pályaszerkesztő, amivel új pályákat és játékmódokat hozhatunk létre. A technikai teszt iránt érdeklődők hozzáférést kérhetnek. A Blackbird minden nap jóváhagyja majd a játékosokat, úgyhogy figyeljétek a könyvtáratokat.

A fejlesztéssel kapcsolatos további részletekért lásd az alábbi ütemtervet.

Forrás: gamersrd

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu