A Blizzard új túlélőjátéka már több mint négy éve fejlesztés alatt áll

Úgy tűnik, hogy a Blizzard új címe már jó ideje készül, sőt, már játszható is

 

 

 

Mindenkit váratlanul ért, hogy a Microsoft 70 millió dollárért megvásárolta az Activision Blizzardot. Miután a cég felvásárolta a Bethesdát, senki sem számított erre a lépésre az Xbox háza táján. A Blizzard pedig gyorsan bejelentette, hogy egy új túlélőjáték van készülőben, amely Geoffrey Virtue (a TFT vezető producere) szerint „óriási hatással lesz az iparágra”. Az igazat megvallva még címét sem tudjuk a műnek, de a PC Gameren keresztül megtudtuk, hogy több mint négy éve fejlesztés alatt áll.

A titokzatos projektet jelenleg vezető Craig Amai LinkedIn-je szerint 2017 júliusában kezdett a játék irányítása mögé állni. Vagyis négy évvel és hét hónappal ezelőtt. És bár az első hivatalos információkat csak nemrég kaptuk róla, a létezéséről és a témáról, amit feldolgozna, az igazsághoz tartozik, hogy még az is, hogy úgy tűnik, hogy már jó pár órája tesztelik, ugyanis maga Mike Ybarra, a Blizzard vezetője is megerősítette pár napja, hogy néhány órát adott neki.

 

 

„Sok órát játszottam a csapattal a projektben, és hihetetlenül izgatott vagyok a csapat elképzelése és a vadonatúj világ miatt, amit a játékosok számára nyújt, hogy együtt merüljenek el benne. Csatlakozzatok hozzánk, hogy segítsetek megvalósítani!” – mondta.

Tehát bár első ránézésre úgy tűnhet, hogy a projekt kezdetleges állapotban van, valójában sokkal több, mint egy sor ötlet az asztalon, mert legalább van arca és szeme. Még ha ez a játéknak egy nagyon egyszerű változata is, ez már valami anélkül, hogy az összes funkcióját megfelelően kihasználnánk. A Blizzard biztosított minket arról, hogy a játék korai stádiumban van, és mint mondtuk, még nincs címe, és az artworkön túl eddig nem láthattunk róla képeket. Lehet, hogy még évek választanak el minket a megjelenéstől, de legalább most már van egy kicsit több kontextus. A játék várhatóan konzolokra és PC-re érkezik (platformokat nem erősítettek meg).

Forrás: vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu