A UFL, az új FIFA és PES rivális, bemutatja első játékmenetét [VIDEO]

A UFL, egy új játék PlayStation és Xbox konzolokra felfedte az első részleteit, és néhány csapatot is

 

 

UFL a neve a Strikerz Inc. stúdió új futballjátékának, amely az EA Sports és a Konami FIFA és eFootball (PES) alternatíváját kívánja a pályára vinni. A cím tavalyi bejelentését követően most az első gameplay trailerben mutatkozik be, és néhány részletet is megerősítettek a cím léptékét és tartalmát illetően. Többek között olyan ikonikus futballisták részvételére is fény derül, mint Cristiano Ronaldo, De Bruyne és Lukaku.

Az UFL tisztában van a videojáték-ágazat jelenlegi piaci trendjeivel. Ezért a Strikerz megpróbálta megszerezni a FIFPRO – 40 nemzeti szövetség és több mint 65 000 társult játékos által létrehozott nemzetközi labdarúgó-szervezet – támogatását, hogy megszerezze a futballsztárok támogatását, és ugyanakkor alkalmazza a felhasználók által a versenyben vádolt életminőségi részleteket. Például a UFL-ben a játékosok nem lesznek hátrányos helyzetűek az online mérkőzéseken.

A többjátékos mód az élmény egyik sarokköve lesz, online meccsekkel, átigazolási piaccal, csapatmenedzsmenttel, kihívásokkal, küldetésekkel, Team Pass-szal és képességalapú meccskereséssel; nem lesz véletlenszerű meccskeresés. És igen, lesz az Ultimate Team megfelelője is, egy „Ultimate” csapatépítő mód, amelyben játékoskártyákat oldunk majd fel, amelyekkel kereskedhetünk, szinergiákat erősíthetünk és stratégiát készíthetünk, ami kifizetődik, amikor pályára lépünk. Az ígéret szerint ez kiegyensúlyozott lesz, és valóban értékelni fogja a játékosok képességeit. Az adatbázis az InStat lesz, az egyik legrangosabb a labdarúgásban. A UFL nem szűkölködik ötletekben, de még nem tudni, hogyan fog megvalósulni.

Az UFL összes partnerklubja

  • AS Monaco (Franciaország)
  • Besiktas JK (Törökország)
  • Borussia Mönchengladbach (Németország)
  • Celtic (Skócia)
  • Rangers (Skócia)
  • Shakhtar Donetsk (Ukrajna)
  • Sporting CP (Portugália)
  • West Ham United (Anglia)

A StrikerZ fokozatosan további UFL-tagklubokat fog felfedni, amelyek teljes mértékben márkásak lesznek a játékban.

A játékot az Epic games sokoldalú grafikus motorjával, az Unreal Engine-nel fejlesztik, feltehetően annak UE4-es verziójában, a jelenlegi és a következő generációs konzolokra: PS4, Xbox One, PS5 és Xbox Series. Ha minden jól megy, a UFL még idén, 2022-ben megjelenik a megerősített platformokon, free-to-play videojátékként, azaz ingyenesen letölthető videojátékként, alkalmazáson belüli vásárlásokkal (mikrotranzakciókkal). Hamarosan további részleteket is közlünk.

Forrás: as

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu