A WWE 2K22 új játékmenet-trailerrel fűti fel a ringet [VIDEO]

Márciusban jelenik meg a WWE 2K22, amelynek sztárja Rey Mysterio lesz, ahogy a felvételekből kiderült

 

 

 

A WWE 2K22 mindent belead, és a franchise újbóli felvirágoztatásával a pankráció győzelmét szeretné megszerezni. A WWE és a Take-Two szünetet tartott a pankrációs sagában, hogy átdolgozza a játékmenetet és megújítsa a motorját.

Hogy a legjobb show-t nyújtsák, a Visual Concepts és a 2K játékmenetbeli finomításokkal, új animációs rendszerrel és új irányítással válaszol a játékosoknak, amit – ahogy a stúdió biztosította minket – azonnal észre fogunk venni, amint a kontrollerhez érünk. Az új látványvilágot teljes egészében bemutatja az új trailer, amely a „Booyaka” címet viseli, a főszereplő Rey Mysterio tiszteletére, aki a főszereplő lesz, és azt ünnepli, hogy a mexikói pankrátor immár húsz éve ad show-t a világnak az ugrásaival. De nem Rey az egyetlen, aki a WWE 2K22-ben ígéri a rajongók izgalmát.

Természetesen más nagy nevek sem maradnak ki, akik a múltban szögre akasztották a fegyvert, mint például Undertaker, aki ebben a trailerben az egyik „rémisztő” főszereplőként különleges helyet kap. A 2K alkotása március 11-től lesz elérhető az alábbi platformokon: PS4, PS5, Xbox One és Xbox Series X/S.

Forrás: vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu