A Gran Turismo 7 lesz a PlayStation következő State of Play főszereplője [VIDEO]

A Gran Turismo 7 a tervek szerint március 4-én jelenik meg PS4-re és PS5-re

 

 

 

Az autós műfaj rajongói és a PlayStation-konzolok tulajdonosai izgatottan várják a Gran Turismo 7-et, a Sony egyik legismertebb franchise-ának új számozott részét. A cím célja egy klasszikusabb élmény elérése a gyűjtögethető játékokra helyezett hangsúlyokkal, amelyek célja, hogy újra bevonzza azokat, akik kiábrándultak az előd többjátékos megközelítéséből.

Hogy többet megtudj a megjelenésig alig több mint egy hónap múlva esedékes játékról, a PlayStation bejelentette, hogy szerdán egy State of Play-t tartanak, amely kizárólag a Gran Turismo 7-re koncentrál. Ennek értelmében február 2-án, spanyol idő szerint 23:00-kor kezdődően világszerte közvetítik. Erre a linkre kattintva megtudhatod, hogy a te területeden hány óra van.

 

 

Ahogy azt a hivatalos PlayStation blogon egy rövid üzenetben kifejtették, a State of Play a Polyphony játékának különleges kiadása lesz, szóval ne számítsatok több meglepetésre. Ez körülbelül 30 percig fog tartani, a hivatalos PlayStation-csatornákon (Twitch vagy YouTube) közvetítik majd, és részletesen bemutatják a különböző funkciókat és játékmódokat. Hivatalosan csak a PS5-öt említik, így valószínűleg nem fogunk látni játékmenetet az előző generációs gépre.

A Gran Turismo 7 március 4-én jelenik meg PS4-re és PS5-re. Sok részletet már tudunk róla, például azt, hogy mekkora tárhelyet igényel majd a konzolokon.

Forrás: vandal

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu