A Witcher kártyajáték, a Gwent saját egyjátékos részt kap 2022 végén

A közelgő Witcher játék a Project Golden Nekker kódnévre hallgat

 

 

 

Ha játszottál a The Witcher 3-mal, akkor valószínűleg ismered a népszerű kártyajátékot: Gwent. Ez a kiegészítő szép számmal nyerte el a játékosok tetszését, ezért a CD Projekt RED egy önálló játékot dobott piacra, amelyet cross-platform bővítéssel és felhasználói tartalommal is támogatott. A fejlesztő azonban úgy véli, hogy a kártyajáték még tovább bővíthető, ezért egy új önálló játékot fejleszt.

Ezt az információt az IGN-nek köszönhetően tudtuk meg, amely néhány részletet közölt a váratlan megjelenésről. Az IGN szerint az új Gwent-projekt a Golden Nekker nevet kapta, és „magával ragadó egyjátékos élmény lesz”, tehát eltér majd a kártyajáték korábbi verzióiban bemutatott vonaltól. Ráadásul a felhasználók más Gwent-játékok megvásárlása nélkül is hozzáférhetnek majd ehhez a címhez.

A CD Projekt RED valami teljesen újat kíván bemutatni, ahogy azt a játék kommunikációs vezetője, Pawel Burza az IGN-nek elmondta: „Ez nem egy újabb Witcher Tales játék, ez valami más” – magyarázza. „A célunk az, hogy egy magával ragadó egyjátékos módot kínáljunk azoknak a játékosoknak, akik ezt jobban kedvelik, mint a Gwent kompetitív többjátékos módját”.”

Az új Gwent játék az IGN szerint 2022 végére jelenik meg. A weboldal ugyanakkor minden információ mellé néhány eddig nem publikált koncepcióképet is mellékelt, amelyeken néhány olyan kártya látható, amelyeket a leendő címben láthatunk majd.

A Gwent népszerűsége természetesen csak nőtt a The Witcher harmadik részében való megjelenése után, hiszen egy nagy és stabil közösséget épített ki, amely tárt karokkal fogadja az új játékokat. Ennek jegyében a CD Projekt RED újabb tartalmakkal, sőt, különböző eseményekkel is frissítette a Gwentet, így a játékosoknak ismét van ürügyük arra, hogy megnézzék a kártyajátékot.

Forrás: latercera

Spread the love
Avatar photo
theGeek is here since 2019.

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu