Célegyenesben a Cyberpunk 2077 újgenerációs verziója?

A CD Projekt RED már nincs olyan messze attól, hogy a Cyberpunk 2077-ből kiadhassa a PlayStation 5-re és Xbox Seriesre tervezett változatokat (ugyanis eddig az új konzolokon a PlayStation 4-es, Xbox One-os kiadás visszamenőlegesen támogatva futott…).

 

A PlayStation Game Size néven futó Twitter-fiók tájékoztatott minket arról, hogy a PlayStation Network backendjén felbukkant a Cyberpunk 2077 PlayStation 5-ös verziója (ráadásul új dobozképpel, amit lent megmutatunk), ami azt jelenti, hogy a lengyel cég már valóban nincsen olyan messze az újgenerációs változat elindításától, amire azért is nagy szüksége van a CD Projektnek, mert (és ne kerteljünk, hanem mondjuk ki) botrányos állapotban indult el 2020 végén a belső nézetes kalandozás Night City-ben, és a konzolokon sokkolóan katasztrófa szintjét súrolta a teljesítmény, és a PC-sek is annyi bugot kaptak, amire talán a Tomb Raider: The Angel of Darkness óta nem volt példa…

A képet hiába keressük, nem nagyon kapunk a sajtó írásain kívül találatokat, ami azt sugallja, hogy a PlayStation 5 dashboardján ez lesz a háttérkép a Cyberpunk 2077-nek, amiért nem kell fizetni, hogy frissíthessünk rá, ha a PlayStation 4-es kiadással már rendelkezünk. (Az Xbox One > Xbox Series, illetve a PC frissítés sem fog kóstálni semmit. A Sony-nak emiatt lenne mit tanulnia, de ők inkább elkérnek 10 dollárt/eurót/3600 forintot a Director’s Cutozásaikért.)

Még októberben közölte a CD Projekt, hogy a Cyberpunk 2077 és a The Witcher 3: Wild Hunt újgenerációs verziói (ami akkor még mind 2021-re lett datálva) később fognak csak megjelenni. A Cyberpunk 2077(: Samurai Edition?) az első negyedévben, azaz március végére fogja megkapni a lengyelek szerint az új kiadást, így a PlayStation Networkös felbukkanás is logikusnak tűnik. Geralt arcfelvarrására még várnunk kell, és azt a Saber Interactive végzi el (ők hozták össze a lehetetlennek tűnő Nintendo Switch portot is…): a Netflixes tartalmakkal bővülő DLC-ket is kapó változat az év második negyedévében (április-június) fog megjelenni.

Legyünk hát türelmesek.

Forrás: VGC

 

Spread the love
Avatar photo
Anikó, our news editor and communication manager, is more interested in the business side of the gaming industry. She worked at banks, and she has a vast knowledge of business life. Still, she likes puzzle and story-oriented games, like Sherlock Holmes: Crimes & Punishments, which is her favourite title. She also played The Sims 3, but after accidentally killing a whole sim family, swore not to play it again. (For our office address, email and phone number check out our IMPRESSUM)

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu