A Dying Light 2 első patch-e a fejlesztők szerint több mint száz javítást, finomítást tartalmaz majd

A Techland arra kérte a közösséget, várjanak a megjelenés napjáig, hogy teljes pompájában élvezhessék a Dying Light 2-t.

 

 

Közel vagyunk ahhoz, hogy végre kipróbálhassuk az idei év egyik legjobban várt megjelenését, a Dying Light 2-t. Ha minden igaz, már csak egy nap van hátra és a Dying Light 2 Stay Human megnyitja poszt-apokaliptikus világát a játékosok előtt. A parkour-mechanika, a zombik és a történet szempontjából igazán fontos döntési rendszer kombinációja miatt a közösség már alig várja, hogy kipróbálhassa a játékot, és úgy tűnik, néhányan már meg is szerezték a példányt.

Az úgynevezett „day one”, tehát a megjelenéshez időzített javítás a történet előrehaladását akadályozó hibákat is orvosol

Ennek fényében a Techland máris arra kérte a felhasználókat, hogy várják meg a játék hivatalos megjelenését, mielőtt elmerülnének az élményben, mert az 1. napi patch több mint száz javítást tartalmaz majd. Az Eurogamer beszámolója szerint ez a frissítés a konzolokra „a következő napokban” érkezik, míg a PC-s verzióra „valós időben” kerülnek fel az újdonságok, és a készítők biztosítják, hogy ez a tartalom nagyban javítja majd a játékélményt.

Az Eurogamer által megosztott lista szerint a grafikai hibáktól kezdve az általános összeomlásokig mindenféle problémát megoldottak a címben, bár arra is koncentráltak, hogy megoldást nyújtsanak néhány olyan hibára, amely megakadályozta a kaland előrehaladását.

A játék még meg sem jelent, és már most tudjuk, hogy a Dying Light 2 még egy darabig itt lesz, hiszen a Techland biztosította, hogy minimum a következő 5 évben még támogatni fogják a játékukat.

Forrás: Eurogamer

Spread the love
Avatar photo
"Historian by profession, gamer since historical times."

theGeek TV

Kiemelt partnerünk: www.konzolkirály.hu